Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Tanki Online – Joc Gratuit


Tanki Online este un joc 3D de acţiune care se jocă în browser, unde fiecare jucător controlează un tank încercând să distruga celelalte tankuri. Dacă un tank este distrus, el apare peste 3 secunde undeva aleator pe hartă, bătălia continuând până ce timpul limita se încheie (10-30 de minute). La sfârşitul jocului, cei mai buni jucatori primesc puncte cu care ulterior pot upgrada tankurile.

img

Tankul se controlează foarte uşor, merge din tastele săgeţi, trage de la space şi îşi mişcă luneta din tastele z şi x. Hărţile sunt relativ mici dar tankul merge greoi, ceea ce face reflexul mai puţin important şi pune strategia sau puterea pe primul loc. Pe hartă sunt unele “PowerUp-uri” care pot face tankul să se mişte mai repede câteva secunde sau să-i regenereze viaţa.

Pentru a upgrada tankul să reziste mai mult sau să facă damage mai mare, trebuie să jucaţi ceva jocuri bune şi să economisiţi monedele. Fiecare jucător are un grad (caporal, general etc..) şi poate alege dacă intră în meciuri cu jucători de “mărimea lui” sau poate intra în meciuri cu adversari mai puternici.

img

Stând faţă în faţă cu alt tank mai bun este normal că o să-ţi iei bătaie la greu dar poţi apela la diverse  strategii ca ascunderea după tufişuri, pândirea a două tancuri care se bat apoi să vii tu să dai ultima lovitură, profitarea de respawn prost al altor tancuri, luarea prin spate a altui tank etc..

Dacă nu vrei să-ţi faci cont, poţi juca ca guest şi vezi despre ce este vorba. Ţin sa menţionez că la prima încărcare a jocului va trebui sa aşteptaţi în jur de 1 minut.

Joacă Tanki Online

Tags: jocuri jocuri 3d jocuri browser jocuri cu tancuri jocuri online jocuri pc jocuri tancuri tanki online