Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Table Online


Dacă ai chef de table şi n-ai cu cine juca, poţi juca table online pe playok.com. Sunt peste 20.000 de jucători online, totul este gratuit iar site-ul este în limba română. Chiar dacă ai nevoie de cont, durează mai puţin de 2 minute din momentul în care intri pe site până în momentul în care dai prima dată cu zarul.

Cum să joci table online gratis pas cu pas

Intri pe PlayOk.Ro/Table şi te loghezi cu contul tău. Dacă nu ai cont intră la secţiunea înscrie-te gratis, durează mai puţin de un minut şi nu necesită activare pe email. 

img

Acum după ce te-ai logat, caută-ţi un partener de joc. Vânează camerele cu un loc liber, cele la care scrie intră. Sau poţi crea tu o cameră şi poţi aştepta pe altcineva să intre.

img

 
După ce intri pe cameră apasă ia loc pentru a ocupa locul iar apoi apasă start.

img

 
De aici este usor. Piesele se mută cu drag and drop iar regulile cred că le stie toată lumea. Trebuie menţionat că** fiecare jucator are un timp limită**, de cele mai multe ori 7 minute. Timpul este suficient, nu trebuie să te grăbeşti dar nici să te gândeşti 3 ore ca la şah. Dacă îţi expira timpul, ai luat bătaie.

img

Trebuie rulat un plugin java pentru ca jocul să meargă, mulţi dintre voi este posibil să aveţi deja instalat acel plugin. Un lucru frustrant este acela că nu poţi ieşi din joc, nu se poate închide fereastra când apeşi pe X. Se poate închide jocul totuşi după ce ieşi de pe site.

Alt lucru enervant este că nu are limita de timp pe mutare. În felul ăsta pot să nu mut timp de 7 minute; chiar dacă iau bătaie dar îţi imaginezi cât de fericit poate fi adversarul tău ( :troll: ).

Progresul tuturor jocurilor se salvează pe contul tău iar în afară de table online mai poţi juca alte 19 jocuri cum ar fi sah, ţintar (moara), dame, mahjong precum şi jocuri de cărţi.

Tags: joaca table online joc table online kurnik table table table gratis table gratis online table online free table online gratis