Solitaire în reţea (multiplayer)

Postare publicata pe data de 15 January 2013 de catre Cornel.
Să recunoaştem, Solitarire este/era jocul nostru preferat la orele de informatică, dar şi jocul la care apelăm atunci când rămânem fără conexiune la internet şi realizam că nu prea sunt multe de făcut pe calculator.

Solitaire Arena este o aplicaţie facebook produsă de către românii de la MavenHut care aduce un mod destul de ingenios de a juca solitaire online în reţea. Pentru început, accesezi aplicaţia şi dai Start joc, apoi jocul îţi va găsi un adversar. Scopul tău este să termini jocul înaintea lui. Ai şi opţiunea de ajuca cu un prieten online.

solitaire-online
Primeşti puncte pentru fiecare carte plasată în cele 4 locuri speciale, iar pentru fiecare carte plasată înaintea adversarului primeşti dublul de puncte. Jocurile sunt relativ uşor de rezolvat dar ai şi ceva metode ajutătoare la care poţi apela. Câştigător sau nu, punctele obţinute se cumulează şi poţi urca în clasamentul lunar. Daţi-i o şansă lui Solitaire Arena, o să vă surprindă plăcut, fiind total diferit de acele jocuri “sociale” care te obligă să de milogeşti de prieteni de 3 ori pe zi pentru a avansa.

[ Solitaire Arena ]
4 thoughts on “Solitaire în reţea (multiplayer)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.