Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Solitaire online


Solitaire este acel joc de cărţi de care toţi ne aducem aminte cu mare plăcere, de cele mai multe ori jucându-l din lipsă de altceva mai bun sau de plictiseală. Dacă v-a prins nostalgia şi vreţi să jucaţi solitaire dar nu îl aveţi instalat (puţin probabil) sau aveţi alt sistem de operare, se poate rezolva foarte uşor problema. FreeOnlineSolitaire.com este un site web unde poţi juca direct din browser solitaire online, nu doar clasicul solitaire ci şi toate variaţiile lui cum ar fi:  Spiderette , Spider Solitaire, Klondike (solitaire-ul clasic), Pyramid, Canfield şi Golf.

img

Pentru a începe un joc este necesar să daţi pe new game din stanga sus iar dacă te blochezi şi nu mai poţi face nicio mutare aceeaşi opţiune începe un joc nou.  După ce termini un joc, ceea ce nu e chiar floare la ureche, poţi trimite scorul pentru a vedea cât de bine te-ai descurcat faţă de ceilalţi jucători dinaintea ta.

Nu vă faceţi griji, nu merge cheat-ul ca la solitaire-ul clasic preinstalat în windows unde apeşi Alt+Shift+2 şi câştigi instant. Dacă sunteţi începători puteţi consulta site-ul microsoft pentru reguli (în limba română).

Tags: joc solitaire solitaire gratis solitaire on line solitaire online solitare soliter spider solitair spider solitaire online spider solitare