Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

SmRecorder – Înregistrează desktopul


SMRcorder este un program cu ajutorul căruia poţi înregistra desktop-ul calculatorului. Sunt multe programe de genul acesta dar SMRecorder este foarte uşor de folosit, interfaţa lui fiind foarte minimalistă. Este disponibilă o captură de până la 36 de cadre pe secundă şi o calitate audio de maxim 32 de biţi.

Pentru a filma desktop-ul, deschide SMRecorde şi accesează prima opţiune (New Recording Task)

img

În secţiunea Capture poţi alege să filmezi tot desktop-ul sau o doar o porţiune. Tot desktop-ul ştim că toţii ce înseamnă, iar dacă alegi o porţiune (Desktop Region) trasezi tu cu mouse-ul porţiunea pe desktop care doreşti să fie filmată.

Secţiunea Save Path este locul unde se salvează filmuleţul.

Duration reprezintă durata după care filmul se opreşte automat.

Hide windows on recording ascunde meniul lui SMRecorder, debifaţi asta doar dacă  filmaţi o porţiune din desktop şi SMRecorder nu e în cadru.

Debifaţi Convert recorded video pentru că nu are rost, este total inutil, funcţia este menită doar să te facă să descarci programul lor de convertit filme.

**Click OK pentru a începe filmarea.  **

img

Filmuleţul se opreşte în două moduri:

Înainte de a începe o filmare, se pot parcurge filele Video Settigs sau Audio Settings pentru setări avansate ca volumul audio, calitatea audio/video sau cadrele pe secundă.

Pe lângă filmarea desktop-ului, programul mai dispune de încă două moduri de înregistrare: Camera Video (trebuie să ai o cameră conectată) şi Desktop/Microphone sound (înregistrare audio).

Descarcă SmRecorder

Tags: filmeaza desktop inregistreaza desktop program de facut filmulete programe de facut filmulete smrecorder