Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Slim Cleaner – Suită de optimizare PC


Slim Cleaner este un program gratuit care optimizează calculatorul, eliminând fişierele inutile. Nu pot să nu îl compar cu CCleaner, cel mai “renumit” program de acest gen, dar nici nu pot spune că îi este inferior. Până la urmă este vorba doar de ştergere, nu prea văd cum aş putea găsi un criteriu de departajare.

Cleaner este funcţia principală care şterge fişierele temporare. Mergi pe fiecare filă pentru a bifa sau debifa fişiere pentru ştergere. Când scanează sau curăţă o să-ţi afişeze un cronometru, pentru a te convinge cât de rapid este.  “Curăţarea”  pare mai rapidă decât în CCleaner, dacă este sa mă întrebaţi pe mine. De asemenea, înainte de curăţare o să te întrebe dacă vrei sa ştergi cookie-urile din browsere.

img

Pe lângă funcţia Cleaner avem şi Optimize** **unde găsim programele şi registrii care pornesc la startup (cam prost ales numele optimize, numai la startup nu te gândeşti când auzi cuvântul ăsta); Software, adică Uninstall, care doar rulează  kitul de dezinstalare, nu curăţă registrii şi fişierele rămase ca Revo Unninstaller; Browsers unde dezinstalezi extensii şi pluginuri.

De asemenea, mai avem opţiunea de a şterge definitiv spaţiul liber (Wipe), un Shreder care şterge fişiere care nu se lasă şterse, precum şi fila Windows tools care chiar dacă conţine doar scurtături, este foarte bine venită.

Slim Cleaner este un program care îşi face treaba foarte bine doar că este structurat umpic cam prost, CCleaner fiind mai user friendly. Programul are 5 stele din 5 pe cel mai bun site de software, download.com, iar părerile utilizatorilor sunt în proporţie de 95% pozitive.

Descarcă SlimCleaner

Tags: optimizare slim cleaner slimcleaner