Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

SiteDelta - Află cand s-a modificat ceva pe site-urile tale favorite


Eşti ataşat într-atât de mult de unul sau mai multe site-uri încât vrei să fii la curent cu toate detaliile şi modificările care se petrec pe site-urile respective? Nu ma refer strict la postări, pentru asta exista feed rss, mă refer la orice schimbare minoră.

SiteDelta este o extensie pentru Firefox care te ajută să stai la curent cu toate modificările unui site. SiteDelta monitorizează orice link nou, literă, banner, logo, imagine sau oricare alt element al site-ului.

Instalare SiteDelta

Pentru început, instalează extensia Sitedelta în firefox. Este necesar să restartezi browserul pentru a completa instalarea.

img

Activează addon bar-ul din view > toolbars > add-ons bar (daca ai meniul clasic)

img

sau din firefox > options > add-on bar (dacă ai meniul nou introdus în firefox 4)

img

Monitorizare site-uri.

Intră pe un site şi click dreapta pe inconul SiteDelta (un triunghi verde) din add-on bar, apoi alege Highlight changes. Extensia îţi va afişa sus un mesaj că a reţinut că vrei să monitorizezi site-ul şi te pune să revi pe site mai târziu pentru a vedea schimbările

img

Vizualizare Shimbări

Pentru a vizualiza schimbările mergi pe site-ul ales pentru monitorizare şi apasă din nou Hightlight Changes. Extensia îţi va spune câte schimbări s-au petrecut de când ai dat ultima dată Hightlight Changes şi te pune să le parcurgi dând click stânga pe iconul SiteDelta (triunghiul verde din add-ons bar).

Eu mai jos m-am abonat la forumul computer games, îmi arată că s-au petrecut 17 schimbări. Îmi arată numarul de postari schimbat faţa de data trecută, alte topicuri, alţi useri online, alt banner (în imaginea de jos nu se văd toate schimbările, dar aţi prins esenţialul)

img

Schimbările sunt înconjurate de un dreptunghi roşu cu linii întrerupte sau sunt însoţite de o foarfecă de acceaşi culoare.

Poţi monitoriza oricât de site-uri vrei, procedeul fiind cel prezentat mai sus.

Descarcă SiteDelta (extensie firefox)

Tags: modificare site monitrizare site rss site delta sitedelta