Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Screamer – Toate posturile de radio


Screamer Radio este un program pentru calculator care te lasă să asculţi orice post de radio. Nu mai trebuie să îţi faci griji în a salva fişiere .pls sau .m3u, Screamer are toate posturile radio organizate frumos pentru a găsi foarte uşor ce cauţi.

Pentru a asculta un post trebuie să mergi la presetări (presets) şi să alegi între 4 mari categorii: By category, By Country, By foreign language şi By network.
By country şi by category sunte cele mai utile pentru că poţi găsi un post de radio dintr-o ţara anume, respectiv dupa genul muzical.

img

Dacă asculţi unele posturi mai mult, ele se pot adăuga la favorite pentru a fi accesate mai repede cu opţiunea favorites > add to favorites.

Screamer poate înregistra melodii de la radio şi poate usor să sorteze unde începe o melodie şi unde se termină. Atenţie însă la calitatea streamului, dacă e sub 192 kbs nu prea are rost să inregistraţi.

La resurse consumate Screamer e aproape inexistent, sub 2 mb de rami iar programul ocupă pe hard vreo 3 mb. Este disponibilă şi o versiune portabilă.

Dscarcă Scremer Radio

Tags: posturi radio online radio fm radio online screamer