Screamer – Toate posturile de radio

Postare publicata pe data de 19 March 2012 de catre Cornel.
Screamer Radio este un program pentru calculator care te lasă să asculţi orice post de radio. Nu mai trebuie să îţi faci griji în a salva fişiere .pls sau .m3u, Screamer are toate posturile radio organizate frumos pentru a găsi foarte uşor ce cauţi.

Pentru a asculta un post trebuie să mergi la presetări (presets) şi să alegi între 4 mari categorii: By category, By Country, By foreign language şi By network.
By country şi by category sunte cele mai utile pentru că poţi găsi un post de radio dintr-o ţara anume, respectiv dupa genul muzical. screamer radio

Dacă asculţi unele posturi mai mult, ele se pot adăuga la favorite pentru a fi accesate mai repede cu opţiunea favorites > add to favorites.

Screamer poate înregistra melodii de la radio şi poate usor să sorteze unde începe o melodie şi unde se termină. Atenţie însă la calitatea streamului, dacă e sub 192 kbs nu prea are rost să inregistraţi.

La resurse consumate Screamer e aproape inexistent, sub 2 mb de rami iar programul ocupă pe hard vreo 3 mb. Este disponibilă şi o versiune portabilă.

Dscarcă Scremer Radio
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.