Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Cum se schimbă parola la yahoo messenger


Pentru o securitate mai bună la adresa de email, reţele sociale sau servicii de mesagerie instant, este recomandată schimbarea parolei de cel puţin 2 ori pe an. Yahoo messenger este cel mai popular serviciu de mesagerie instant de la noi şi mulţi se plâng că le este spart contul. Lucrul acesta este posibil doar dacă îţi divulgi parola, parola este uşor de ghicit, este parolă universală  sau întrebarea de securitate este prea usoară, nu exista programe care să sparga parole.

În orice caz, dacă ai probleme de securitate sau pur şi simplu vrei să schimbi parola la yahoo messenger urmează următorii paşi:

Mergi pe yahoo.com, dacă nu sunţi logaţi logaţi deja vă logaţi mergând în secţiunea sign in din stânga sus. Aici aveţi două câmpuri de completat Yahoo Id şi parola, completaţi cu datele voastre de login şi daţi click pe autentificare.

În stânga sus fă click pe profilul (numele) tău apoi click pe oţiunea Date cont

img

Pentru securitatea ta este nevoie să mai introduci parola încă o dată. Intră în secţiunea Change Your Password din ramura Sign In and Security

img

Ai ajuns în locul în care poţi schimba parola. În secţiunea Enter your Current Password introdu parola veche (parola actuală) iar în secţiunile Choose a new password şi Confirm your new Password introdu parola nouă. Când termini dă click pe save.

img

Sugestii pentru o parolă mai puternică: să aibă peste 8 caractere, să fie combinaţie de litere mari şi litere mici, adăugaţi şi numere, adăugaţi si simboluri, adăugaţi numere şi/sau simboluri la mijlocul parolei, fără litere/cifre care se repetă, fără numere/cifre consecutive.

Tags: cum schimb parola mesenger mess messenger parola messenger yahoomessenger