Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

SafeIp – Program de ascuns / schimbat IP-ul


SafeIp este încă un program gratuit de ascuns / schimbat Ip-ul la care apelăm atunci când avem nevoie de navigare anonimă pe internet sau pentru pentru a accesa site-uri restricţionate în tara noastră. Poţi schimba uşor Ip-ul cu unul din SUA, Marea Britanie, Polonia şi Franţa prin alegerea unui IP din listă şi selectarea opţiunii Change IP. Este necesar să inchizi browser-ul înainte de a rula SafeIp, altfel nu îşi poate face efectul.

img

Fila settings oferă multe lucruri utile ca blocarea de reclame / malware, schimbarea automată a IP-ului la un interval definit de tine, navigarea fără istoric / cookie-uri, etc. Nu vă repeziţi sa le bifaţi pe toate dacă n-aveţi nevoie de ele pentru că pot reduce semnificativ viteza de navigare. 

img

Cum mai toate programele se ascuns / schimbat IP-ul au o viteză de navigare semnificativ mai mică, SafeIp oferă mai multe profile pentru a oferi o experienţă optimă pentru diferite lucruri ca streamingul, citirea/scrierea de email-uri sau doar o navigare simplă în mod anonim.

img

Este de lăudat faptul că SafeIp oferă în versiunea gratuită aproape toate funcţiile la care alte programe de schimbat IP-ul ţi-ar fi cerut să faci upgrate la versiunea premium. Programul rulează pe orice versiune de Windows mai nouă de 2000/ME.

Descarcă SafeIP

Tags: ascunde ip cum se ascunde ip-ul ip de sua program de ascuns ip program de schimbat ip safe ip safeip