SafeIp – Program de ascuns / schimbat IP-ul

Postare publicata pe data de 1 February 2013 de catre Cornel.
SafeIp este încă un program gratuit de ascuns / schimbat Ip-ul la care apelăm atunci când avem nevoie de navigare anonimă pe internet sau pentru pentru a accesa site-uri restricţionate în tara noastră. Poţi schimba uşor Ip-ul cu unul din SUA, Marea Britanie, Polonia şi Franţa prin alegerea unui IP din listă şi selectarea opţiunii Change IP. Este necesar să inchizi browser-ul înainte de a rula SafeIp, altfel nu îşi poate face efectul.

image

Fila settings oferă multe lucruri utile ca blocarea de reclame / malware, schimbarea automată a IP-ului la un interval definit de tine, navigarea fără istoric / cookie-uri, etc. Nu vă repeziţi sa le bifaţi pe toate dacă n-aveţi nevoie de ele pentru că pot reduce semnificativ viteza de navigare. 

image

Cum mai toate programele se ascuns / schimbat IP-ul au o viteză de navigare semnificativ mai mică, SafeIp oferă mai multe profile pentru a oferi o experienţă optimă pentru diferite lucruri ca streamingul, citirea/scrierea de email-uri sau doar o navigare simplă în mod anonim.

image

Este de lăudat faptul că SafeIp oferă în versiunea gratuită aproape toate funcţiile la care alte programe de schimbat IP-ul ţi-ar fi cerut să faci upgrate la versiunea premium. Programul rulează pe orice versiune de Windows mai nouă de 2000/ME.

Descarcă SafeIP
25 thoughts on “SafeIp – Program de ascuns / schimbat IP-ul

 1. Ionut

  E bunicel, dar ai mai prezentat unul cu putin timp in urma Hideman. Acela e mai tare decat asta? Ofera doar 5 ore pe saptamana dar cred ca e ceva mai bun decat asta, tu ce parere ai? Imi place cum ai facut design-ul la site, arata foarte bine si se incadreaza foarte bine pe monitoare. L-ai creat tu singur sau e o tema ceva?

  Reply
  1. Cornel Post author

   Ambele sunt bune, SafeIp e lansat foarte curand si de accea mai are mici scapari. Eu unul folosesc cel mai des SpotFlux.

   Tema site-ului e una gratuita si se numeste Mystique (google it).

   Reply
 2. Ionut

  Cornel, dar cu programul acesta voi naviga anonim pe internet sau daca voi alege o tara din lista o sa arate pe alte site-uri restrictionate pt noi ca sunt originar din tara lor? Ca eu asa as vrea, sa nu se observe ca am ip-ul ascuns, vreau sa arate ca am locatia la ei in tara. Se poate asa sau o sa-si dea seama ca folosesc un program din asta pt ascunderea sau schimbarea ip-ului?

  Reply
  1. Cornel Post author

   Stai linistit, nu poate detecta ca folosesti programul asta. “Ascunderea” se refera la ascunderea ip-ului real, nu la ascunderea de tot.

   Reply
 3. Kryss

  Mey Baieti nu stiu daca programele astea schimba ip si la jocuri.
  Eu unul am nevoie de un program care schimba ip atat pt web si pt pc sau jocuri.
  Daca apare sau este unul de nu il stiu anuntati-ma si pe mn ast ras.

  Reply
  1. Cornel Post author

   Merge daca jocul respectiv nu baneaza proxy-urile, dar conexiunea la internet va fi mult mai lenta folosind un astfel de program si nu cred ca o sa te poti juca ceva decent.

   Reply
 4. Alex

  Salut acum 2 saptamani in programul asceta era si IP de polonia iar acum a disparut 😐 ce pot face ca sa il am din nou ?

  Reply
  1. Cornel Post author

   La ultimul update au scos ip-ul de Polonia. Momentan trebuie sa te limitezi la cele disponibile.

   Reply
 5. DSE

  Se schimbă IP dar unde am fost banat pe un site tv online nu funcționează . Îmi pot face al cont dar degeaba scriu pe chat pentru că ceilalții nu vede nimic din ce scriu …

  Reply
 6. GEORGE

  am folosit programul asta pentru a intra cu alt ip pe un site de video chat pentru ca am fost blocat si tot nu merge chiar daca am alt ip tot blocat sunt de ce

  Reply
 7. marius

  Salut. Am o intrebare, sunt unele site-uri care iti salveaza ip-ul, dupa ce te-ai logat. Daca eu ma loghez in romania cu o adresa ip din america sa zic, dupa ce voi parasii site-ul va aparea ca am fost logat cu adresa ip de america sau nu va mai aparea nici o adresa ip, ca si cum nu as fi fost logat… deoarece adresa cu care m-am logat era una falsa!? Stima

  Reply
 8. Lucian

  as vrea sa pastrez acelasi ip tot timpul, pentru logarea la ikariam. se poate seta asa sau ip-ul se schimba la un interval de timp?

  Reply
  1. Cornel Post author

   Poti pune programul sa porneasca odata cu calculatorul. Nu-ti recomand sa faci asta pentru ca netul va merge mult mai prost cu un astfel de program.

   Reply
 9. Alex

  O intrebare … de exemplu : este un concurs de voturi … si fiecare trebuie sa stranga voturi etc. merge si cu schimbarea IP-ului ??? adica o sa fie posibil sa ma prinda?

  Reply
  1. Cornel Post author

   Daca verifica manual fiecare votant ai toate sansele sa fii prins. Cei care fac concursul pot vedea din ce tara e ip-ul dar si pe ce site ai intrat inainte de site-ul lor.

   Reply
 10. van

  Salut Cornel.
  Trebuie sa urc clipuri pe youtube si e de preferat sa le urc dupa ip`uri diferite.Imi recomanzi un pogram care sa mearga si mai repede?Pana acum foloseam tor in varianta platita dar ceva nu e in regula si imi tot inchide conturile.

  Reply
 11. seby

  salut dc nu imi apare ip rela cand il pornesc am vazut cateva tutoriale si ca la mine nu este nu imi apare ip releal si nu functioneaza nimic ,ma poate ajuta cineva?

  Reply
 12. alexandru

  Salut.. Mie imi cere sa cumpar programul cand incerc sa-l utilizez.. de ce?

  Reply
 13. dan

  cand activez SafeIP,intr-adevar se schimba IP-ul,dar nu mai pot accesa nimic pe internet!(chrome)

  Reply
 14. slim

  dc dupa instalare tot ip de america imi da degeaba pun io polonia,grecia sau altele ca el tot ip de america imi da

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.