RockMeIT – browser-ul făcut pentru reţelele de socializare

Postare publicata pe data de 13 March 2012 de catre Cornel.
RockMeIt este browser-ul ideal pentru cei care petrec mult timp pe reţelele sociale şi este făcut în aşa fel să ai toţi prietenii la îndemănă şi în a ştii ce fac ei tot timpul. Browser-ul este asemănător cu Google Chrome, rulând acelaş motor de randare, WebKit.

Descarci, instalezi RockMeIt şi conectezi cu contul de facebook introducând datele de login (dacă îţi dă erore închide şi deschide din nou browserul), iar după ce citeşti atent ce drepturi îî acorzi dai pe Log in with Facebook şi Allow.

rockmeit

Sus în stânga ai poza de profil facebook cât şi cele 3 secţiuni de notificări (mesaje, cereri de prietenie şi notficări). Statusul se poate schimba foarte uşor dând click pe iconul cu creionul înconjurat de un pătrat.

În dreapta ai prietenii facebook online cu care poţi vorbi pe chat iar în stânga se pot adăuga şi alte reţele sociale ca twitter, tumblr, myspace, youtube, sau de ce nu, email.

Dacă te saturi de atâta “socializare” şi nu mai vrei să vezi pe nimeni se poate activa oricând silent mode care este sub butonul care închide browser-ul. Găsesc RockMeIt ca browser-ul perfect pentru “feisbucişti” dar personal nu sunt atras de el pentru că nu petrec atât de mult timp pe reţelele de socializare
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.