Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Revo Uninstaller – dezinstalare programe corect


Revo Uninstaller este cel mai bun client de dezinstalare programe, fiind mult mai eficient decât dezinstalarea clasică deoarece te scapă definitiv de toate urmele programului respectiv. Îl folosesc de mult timp şi este unul dintre putinele programe fără de care nu pot să mă lipsesc.

img

Dacă dezinstalezi prin metoda clasică (sau din control panel)  nu faci decât sa scapi de programul propriu-zis, registrii şi alte date stocate (temporary files)  rămân, Revo scapându-te de toate acestea. Revo de asemenea dezinstalează şi programele care se încăpăţânează într-a nu se lăsa dezinstalate (de multe ori uninstallerul stricat este cauza).  Este disponibil şi un mod hunter în care trebuie să dai click pe shortcut-ul sau pe executabilui programului pe care vrei să-l dezinstalezi, dar este cam inutil după părerea mea când la pornirea lui Revo unninstaller este o listă cu toate programele instalate.

Recomand ca după dezinstalare să bifezi totul pentru stergere, nu-ti fă griji, Revo te lasă sa stergi doar  fişierele rămase de la programul curent, nu poţi şterge altceva accidental.  Revo Uninstaller este disponibil în mai multe limbi printre care şi româna.

Tags: dezinstalare dezinstalare programe program dezinstalare program dezinstalare programe revo revo uninstaller