Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Resonic - Player audio minimalist cu integrare windows explorer


Resonic este un player audio cu o interfaţă minimalistă, integrare explorer şi o calitate audio excelentă. Ce-l diferenţiază de mai marii Aimp, Foobar2000, Winamp sau iTunes? În mare parte Integrarea nativă cu Windows Explorer, lucru pe care-l găsim şi în 1by1. Nu pare mult, dar credeţi-mă, este mult mai uşor să dai un click pe folderul cu muzică decât să te chinui cu playlist-uri şi cu adăugarea melodiilor în mod manual de fiecare dată când descarci melodii noi.

Lista formatelor suportate este impresionantă, în odine alfabatică ele sunt: Aiff, Alac, Ape, Flac, It, Mod, Mp+, Mp1, Mp2, Mp3, Mp4 (Aac, M4A), Mpc, Mtm, Ogg, Opus, S3m, Spx, Tta, Wav, Wma, Wma Pro, Wma Lossless, Wv, Xm.

img

Momentan programul este în stadiul Alpha dar deja se comportă ca un program de ascultat muzică stabil. Funcţiile de care dispune nu sunt prea numeroase, dar se mai pot adăuga chestii multe până la versiunea finală. Nu sunt skin-uri, nu sunt playlist-uri, nu sunt scheme de culori, nu sunt taste globale personalizabile, nu sunt pluginuri, ci doar lucruri de bază, totul fiind simplificat la maxim.

Descarcă Resonic

Tags: player audio programe de asculatat muzica resonic