Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Reduceri jocuri Steam


Steam este cea mai mare platformă de jocuri din lume şi are două mari perioade de reduceri anual: Steam Sumer Sale (la începutul lunii iulie) şi Steam Holiday sale (la jumătatea lunii decembrie), ambele întinse pe parcursul a două săptămâni. Pe lângă asta, săptămânal (sau chiar zilnic) sunt la promotie alte câteva zeci de jocuri pentru ei care nu-şi permit jocuri la preţ întreg.

Un site util pentru a fii la curent cu toate reducerile de pe steam, şi subiectul acestei mici postări, este SeamSales.Rheauka.com. Găseşti aici toate jocurile la ofertă sortate descrescător după procentajul promoţiei, actualizate din oră în oră.

img

Graficul din dreptul fiecărui joc reprezintă evoluţia preţului iar dacă vrei să vezi când a mai fost redus un joc anume poţi selecta ‘săgeata care arată înspre dreapta’ (poziţionată lângă preţ). Dacă nu găseşti jocul dorit în listă poţi folosi căsuţa de căutare iar în caz că nu ai timp să verifici zilnic te poţi abona le feed-ul rss. Momentan nu există o opţiune de abonare la email, dar pentru cei ce nu ştiu, primeşti automat email când un joc din wishlist-ul tău este la reducere.

STEAMSALES

Tags: jocuri steam reduceri steam steam steam holiday sales steam summer sales