Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Programe de modificat poze online


Programele de modificat poze online au devenit o alternativă de luat în seamă pentru programele software instalate in calculatoarele noastre pe măsură ce conexiunea la internet devine din ce în ce mai mare şi timpii de răspuns calculator-server sunt acceptabili de buni pentru a-ţi face treaba rapid şi uşor.  Nişa aceasta este destul de vastă aşa ca m-am decis să fac un top 10 al celor mai bune programe de modificat poze online.

1. Pixir

img

Pixir este un program de editat poze online despre care am mai vorbit aici, spuneam că este o alternativă bună la photoshopul clasic, numai bun pentru cei care nu sunt la calculatorul de acasă şi au nevoie de un editor simplu şi puternic.

2. Pixerante

img

 Un program de modificat poze online la fel de simplu şi intuitiv ca Pixir, poate mai simplu, mai că-mi vine să zic că este creat pentru copii. Instrumentele de editare sunt cele clasice (rotire imagine, zoom, decupare, colorare) şi pentru că nu ere destul de clar ce face fiecare instrument, o descriere scurtă apare cănd pui săgeata la mouse deasupra. Pixerante primeşte locul 2 pentru simplitate, nu pentru complexitate.

3. Photoshop Express

img

Aplicaţia online oficială a celor de la Adobe, nu sunt prea multe de prezentat, ştim cu toţii ce este photoshop. Chiar dacă poate că merita un loc mai sus în acest top fiind mai complex ca primele două, Photoshop Express este complet schimbat faţa de aplicaţia de PC dar nu depăşeşte Pixir la capitolul de cea mai autentică clonă de photoshop. De menţionat că nu avem layere şi tab-uri.

4. Phixr

img

Phixr este acel gen de programe de modificat poze online tratează totul din perspectiva simplităţii, este foarte uşor să adaugi efecte de genul luminozitate, clip-arturi, cadre, şi multe alte efecte unul mai trăznit ca altul. Când termini de editat site-ul îti pune opţiunea de a uploada imaginea pe toate site-urile de image sharing, reţele sociale, email, te lasă până şi să printezi imaginea direct din editorul online.

5. Picnik (later edit: acest program de modificat poze online nu mai este disponibil)

img

Aici este mai complicat, Google oprind suportul pentru aplicaţia online Picnik, mai aveţi timp până pe 19 aprilie să profitaţi de unul dintre cele mai bune programe de modificat poze online. Se zvoneşte totuşi ca Google nu renunţă de tot el, dorind să-l integreze in reteaua lor de socializare, Google Plus.

6. Befunky

img

Befunky pune accentul pe efecte speciale pe care le poţi adăuga imaginii. M-am jucat şi eu cu imaginea şi sunt foarte multe moduri în care se poate manipula. La coleţia impresionantă de efecte se mai adaugă înca una de clip-arturi ce por fi inserate peste imagine (mai mult pentru amuzament). Sunt şi unele opţiuni premium dar hai să fim serioşi, n-am de gând să dau bani în plus pentru a insera lămâi, cireşe, flori şi animale.

7.Pixer.us

img

<Pixer.us> este un program de modificat poze online atât de simplu că n-am ce să vă prezint la el. Editorul unul telefon mobil nokia s40 este asemănator cu Pixer.us şi asta spune multe… sau nu. Instrumentele sunt deasupra imaginii, faceti-vă singuri o părere.

8. Foto flexer

img

 Poate vă intrebaţi ce caută Foto Flexerdupă mai sus menţionatul Pixer.us. Timpul iniţial de încărcare şi reclama (banner, mai exact) de sus de prost gust l-au adus pe această poziţie. Să facem abstracţie de asta şi de faptul ca trebuie sa lucrezi in full screen dacă vrei să vezi ceva din imagine, dispune de o colecţie impresionantă de instrumente, dar după parerea mea, cam anapota aranjate.

9. JpgFun

img

Conceptul din spatele jpgfun este simplu: încarci o poză şi îi pui tot felul de fundale cu diferite locaţii(observaţi în imaginea de mai sus cum am făcut).

10. Dr. Pic

img

Dr.pic încheie acest top 10 a celor mai bune programe de modificat poze online. Faceţi abstracţie că nu merge în Opera, faceţi abstractie şi de banner-ul cu reclame, faceţi abstracţie că la prima vedere pare o clonă de Pixerante, dar în este un program ok cu funcţiile standard, dar nu impresionează cu nimic nou. Este totuşi alegerea voarstă dacă vreţi să-i daţi o şansă sau nu.

Dacă sunteţi în căutare de căutare de programe care se instaleaza, puteţi verifica şi articolul rereferitor la programe de modificat poze

Tags: befunky editeaza poze online lista programe de modificat poze online phixr photoshop express pixerante pixir program de editat poze program de modificat poze programe de modificat poze programe de modificat poze online programe gratis de modificat poze online