Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Program de transformat o imagine intr-o pictură


FotoSketcher este un program pentru calculator care poate tranforma orice imagine într-o pictură. Sunt multe programe de editat poze care au o asemenea funcţie dar acest program este axat 100% pe pictură, acoperind aproape toate stilurile artistice. Şi Winamp poate reda filme dar asta nu înseamnă că nu mai avem nevoie de VLC sau BsPlayer.

Cele mai importante efecte artistice în FotoSketcher sunt:

Fiecare efect artistic are mai multe variaţii iar fiecare variaţie în parte se poate ajusta după intensitate, luminozitate, simplitate, culoare sau contur.

img

Programul este în limba română aşa că este foarte uşor să lucrezi cu el, şi chiar dacă nu ar fi avut limba română tot o joacă de copii ar fi fost să prelucrezi o poză în FotoSketcher. Pe lângă secţiunea Parametrii Desenului (pensula şi paleta), care cuprinde toată aria picturii şi faci cam totul de acolo, programul mai are şi alte opţiuni pentru o editare rapidă de contrast/culori, tăiere fotografie, precum şi opţiunea de a adăga text.

Imaginea se măreste/micşorează cu rotiţa de la mouse iar dacă ai greşit ceva poţi oricând să apeşi săgeata galbenă pentru a merge cu un pas înapoi. Programul este gratuit dar dacă îţi place şi vrei să le răsplăteşti munca autorilor poţi să le faci cinste o cafea “virtuală”,

Descarcă FotoSketcher (11 mb)

Tags: fotosketcher pictura program de editat poze program de modificat poze