Program de transformat filmuleţe în imagini

Postare publicata pe data de 27 August 2012 de catre Cornel.
Free Video to JPG Converter este un program care face parte din suita Free Studio şi care are abilitatea de a transforma orice fişier video într-o imagine JPG, putând alege din mai multe metode, chiar şi să faci poze cadru cu cadru la un film.

Să începem cu o parte mai puţin bună a programului, şi anume acea de a încerca să vină la pachet cu două toolbaruri, iar dacă asta nu-i suficient, mă mai întreabă şi dacă sunt sigur că nu vreau să instalez toolbarulurile lor “extraordinare”. Debifaţi-le pe amandouă. Nu s-a terminat, la prima închidere a programului mai trebuie să faceţi un ultim efort de a vă arăta “interesul” către toolbarul lor.

image image

Ajunşi în program, observăm imediat simplitatea cu care este conceput, având foarte puţine opţiuni şi alea intuitive.

Aşadar, selectezi fişierul video de la Add files şi alegi una din metodele de transformare a filmuleţului în imagini (la cadru, la secundă, un număr definit de cadre sau toate cadrele). Dai Convert şi aştepţi câteva secunde până auzi un sunet.

image

Am încercat şi eu cu un episod de 45 de minute din Breaking Bad, setând să facă poză la fiecare 20 de secunde. Rezultatul? 141 de imagini JPG în ordine cronologică. Ţin să menţionez că pozele sunt făcute la rezoluţia reala a fişierului video.

image

Download Free Video to JPG Converter
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.