Program de transformat / convertit un video într-o imagine GIF

Postare publicata pe data de 10 March 2013 de catre Cornel.
Any Gif Animator este un program gratuit care poate tranforma orice clip video într-o imagine de tip .GIF. Pentru a începue, click pe Open Media şi selectează clipul video din calculator (Load video File). Adiţional ai şi opţiunile să înregistrezi un video nou cu webcam-ul sau să faci un Gif dintr-un set de poze.

După selectarea clipului video trebuie să alegi intervalul dorit. Cu opţiunea Set Start alegi începutul animaţiei GIF iar cu Set End, sfârşitul. Butonul Convert to gif începe procesul de convertire.

any-gif-animator
Pentru a finaliza procesul de transformare a unui video într-o imagine Gif trebuie să-i dau un nume, să alegi o categorie şi să dai Save.
image

Alte chestii opţionale de care mai dispune programul sunt posibilitatea de a seta rezoluţia, cadrele pe secundă, dar şi o serie de efecte cum ar fi ajustarea luminozităţii, a contrastului, sau plasarea unui text la alegere pe imaginea în cauză.

Programul vine şi cu un set de codecuri fără de care nu puteţi viziona clipul video pe care vreţi să-l faceţi GIF (veţi vedea doar un ecran negru). Singurul defect pe care am putul să il găsesc este faptul că plasează un mic watermark în colţul imaginii. Programul ruzeaza pe Windows Xp, Vista, 7 şi 8.

Descarcă Any GiF Animator
One thought on “Program de transformat / convertit un video într-o imagine GIF

  1. cd land

    Intotdeauna m-am intrebat cum se fac gif-urile astea cu secvente din filme 🙂 Merci pentru informatie!

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.