Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Program de transformat / convertit un video intr-o imagine GIF


Any Gif Animator este un program gratuit care poate tranforma orice clip video într-o imagine de tip .GIF. Pentru a începue, click pe Open Media şi selectează clipul video din calculator (Load video File). Adiţional ai şi opţiunile să înregistrezi un video nou cu webcam-ul sau să faci un Gif dintr-un set de poze.

După selectarea clipului video trebuie să alegi intervalul dorit. Cu opţiunea Set Start alegi începutul animaţiei GIF iar cu Set End, sfârşitul. Butonul Convert to gif începe procesul de convertire.

img

Pentru a finaliza procesul de transformare a unui video într-o imagine Gif trebuie să-i dau un nume, să alegi o categorie şi să dai Save.
img

Alte chestii opţionale de care mai dispune programul sunt posibilitatea de a seta rezoluţia, cadrele pe secundă, dar şi o serie de efecte cum ar fi ajustarea luminozităţii, a contrastului, sau plasarea unui text la alegere pe imaginea în cauză.

Programul vine şi cu un set de codecuri fără de care nu puteţi viziona clipul video pe care vreţi să-l faceţi GIF (veţi vedea doar un ecran negru). Singurul defect pe care am putul să il găsesc este faptul că plasează un mic watermark în colţul imaginii. Programul ruzeaza pe Windows Xp, Vista, 7 şi 8.

Descarcă Any GiF Animator

Tags: avi to gif converteste video in gif creaza gif cum se face un gif gif transforma video in gif video in gif