Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Program de scris articole pe blog


Windows Live Writer este un program de scris articole pe blogul personal şi este prima mea alegere când vine vorba de scris şi publicat articole.

Ce îl face atât de special este că ai totul la îndemână si poţi previzualiza în timp ce scrii cu exact aceeaş temă de pe blogul tău. Totul se face offline şi de accea toate funcţiile se pot accesa instant şi mult mai uşor decât editorul din browser. Când termini de scris postarea poţi da publish si abia atunci Windows Live Writer se conectează la internet pentru a posta. Nu ai internet momentan? nicio problemă, salvezi draft si publici când vine netu’

 

img

Te loghezi introducând parola şi username-ul, precum şi adresa si numele blogului.WLR va posta timp de 10 secunde o postare temporară pentru a citi tema blogului şi pentru a putea previzualiza offline oricând cu designul blogului tau. Se pot modifica postări deja existente accesând file > open > şi alegând numele blogului. Imaginile şi clipurile video se pot insera/redimensiona foarte usor, iar alte câteva comenzi deja ştiute de pe WordPress-ul clasic completează cel mai bun program de postat pe blog.

 

Tags: program blog program de scris windows live writer