Program de înlăturat toolbar-uri şi alte fişiere nedorite

Postare publicata pe data de 4 May 2013 de catre Cornel.
Multe programe gratuite vin la pachet cu diverse toolbar-uri, programe 3rd party, schimbă motorul de căutare sau pagina de start în browser, altfel este greu să facă vreun profit. JunkWare Removal tool este un program portabil de doar 500 de kb menit să te scape de toate lucrurile acestea instalate involuntar şi care ocupă resurse degeaba.

Doar descarcă şi rulează programul cu drepturi de administrator şi lasă-l un minut sau două să-şi facă treaba. Pentru o scanare completă este necesar să închizi browser-ul.

junkware1

După scanare se va deschide un document în notepad în care ţi se prezintă în detaliu toate fişierele sau registrii înlăturaţi. Să fiu sincer, eu sunt foarte atent când instalez programe şi nu mă aşteptam să-mi găsească ceva, dar am fost surprins să-mi găsească vreo 19 fişiere (majoritatea registrii) de la conduit, softonic, ask, etc..

Descarcă JunkWare Removal Tool
2 thoughts on “Program de înlăturat toolbar-uri şi alte fişiere nedorite

 1. Alexandru Ionut

  Am accesat calculatoarele catorva prieteni la care toolbar-urile ocupau mai mult spatiu decat fereastra paginii de internet. E de ajuns sa instalezi 2..3 aplicatii care iti baga pe gat si toate panaramele de toolbar-uri si motoare de cautare. Multi nu stiu ca acestea consuma resurse. Cu putina atentie la instalarea aplicatiilor, s-ar rezolva aceasta problema. Deranjant este ca in momentul instalarii software-urilor, optiunile pentru toolbar-uri si etc, sunt bifate default. Dar aici e si capcana…

  Reply
  1. Cornel Post author

   Sunt mai multe trucuri, nu doar asta cu standard(recommended) / advanced; Unul din ele e o fereastra in care te intreaba daca vrei sa instalezi un toolbar si trebuie sa alegi accept sau decline, multi crezand ca alegand delcline anuleaza instalarea.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.