Program de micşorat pingul / lagul în jocurile online

Postare publicata pe data de 18 September 2012 de catre Cornel.
Dacă obişnuiţi să jucaţi jocuri multiplayer cred că sunteţi familiarizaţi cu termenul de ping/lag şi cu consecinţele lui. Cu un ping de peste 100-150 începe să se observe o mică decalare între timpul în care apeşi o tastă şi cel în care este executată comanda dorită, plus că în unele jocuri online chiar poţi primi kick automat dacă ai ping prea mare.

Un utilitar care diminuează această problemă este Leatrix Latency Fix. Iniţial conceput special pentru World of Warcraft, acest progrămel adaugă suport pentru jocuri noi pe zi ce trece iar în prezent poate reduce lagul în multe jocuri online printre care Guild Wars 2, Diablo 3, Star Wars The Old Republic, Rift, League of Legends, Aion, Warhammer, Lord of the Rings Online, şi lista poate continua…

Pentru a beneficia de un ping mai mic în jocurile online trebue să descarci Leatrix Latency Fix de aici (linkul de download e în dreapta sus) şi să dezarhivezi programul. Rulează Latrix Latency Fix şi fă click pe Install, apoi Restartează Calculatorul.

 

image image

Nu vreau să intru în detalii tehnice, dar tot ce face programul este să modifice Frecvenţa
TcpAck
, lucru practicat şi înainte de către gameri pentru un ping mai bun, doar că manual, modificând diverşi regiştrii.

Leatrix Latency Fix nu aftectează în niciun fel conexiunea la internet, dar se poate activa şi dezactiva oricând, comutând între opţiunile Install şi Remove. La jocurile compatibile se observă o diferenţă în bine, nu foarte mare dar pentru cei are sunt la limita unui ping decent este binevenit orice ajutor.  (via)

Download Leatrix Latency Fix
10 thoughts on “Program de micşorat pingul / lagul în jocurile online

 1. Cornel Post author

  Programul asta nu are 2.700.000 de descarcari degeaba, sunt oameni care chiar au nevoie de el. E posibil sa fie si situatii in care nu face diferenta, se mai intampla.

  Reply
 2. vispers

  + 2milioane si ceva de descarcari nu inseamna ca e bun…..vazi vun comment ca-i bun softu dat?…nu !
  ..lol

  Reply
  1. Cornel Post author

   Fiecare conexiune la internet are un ping minim, sub ala n-are cum sa scada indiferent de ce ai face.
   Ai jucat tu un MMORPG pe un server cu ping dublu sau triplu decat in mod normal si ai vazut ca nu sunt diferente deloc folosind acest program? Daca da, posibil sa ai dreptate. Daca nu, mai citeste articolul odata.

   Reply
 3. Kozak

  Mda nici eu n-am observat nici-o difirenta sincer sa va spun.Nu-i vad rostul descarcarii.

  Reply
 4. Daniel

  multumesc,inainte aveam pingul 300 in world of tanks,acum am 80 MULTUMESC!!

  Reply
  1. mihai1977

   la cei care nu am prb cu pingul, clar ca nu se va observa nici o diferenta, tipati de aiurea. si desii nu am nici eu prb, la jocul Armored Warfare folosindul mi-am readus pingul pe verde( sub 100ms.) deci isi face treaba, si e util fara sa facem noi nu stiu acum ce modificari prin registry, deci vb frumos si multumiti celui care la postat

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.