Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Program de micşorat pingul / lagul in jocurile online


Dacă obişnuiţi să jucaţi jocuri multiplayer cred că sunteţi familiarizaţi cu termenul de ping/lag şi cu consecinţele lui. Cu un ping de peste 100-150 începe să se observe o mică decalare între timpul în care apeşi o tastă şi cel în care este executată comanda dorită, plus că în unele jocuri online chiar poţi primi kick automat dacă ai ping prea mare.

Un utilitar care diminuează această problemă este Leatrix Latency Fix. Iniţial conceput special pentru World of Warcraft, acest progrămel adaugă suport pentru jocuri noi pe zi ce trece iar în prezent poate reduce lagul în multe jocuri online printre care Guild Wars 2, Diablo 3, Star Wars The Old Republic, Rift, League of Legends, Aion, Warhammer, Lord of the Rings Online, şi lista poate continua…

Pentru a beneficia de un ping mai mic în jocurile online trebue să descarci Leatrix Latency Fix de aici (linkul de download e în dreapta sus) şi să dezarhivezi programul. Rulează Latrix Latency Fix şi fă click pe Install, apoi Restartează Calculatorul.

 

img

Nu vreau să intru în detalii tehnice, dar tot ce face programul este să modifice Frecvenţa TcpAck, lucru practicat şi înainte de către gameri pentru un ping mai bun, doar că manual, modificând diverşi regiştrii.

Leatrix Latency Fix nu aftectează în niciun fel conexiunea la internet, dar se poate activa ş****i dezactiva oricând, comutând între opţiunile Install şi Remove. La jocurile compatibile se observă o diferenţă în bine, nu foarte mare dar pentru cei are sunt la limita unui ping decent este binevenit orice ajutor.  (via)

Download Leatrix Latency Fix

Tags: comenzi anti lag jocuri online Leatrix Latency Fix ping plugin anti lag