Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Program de editat poze


Am vorbit acum câteva zile despre programe de ediatat poze online, 10 la număr, acum vom vorbi despre Photoscape, un program de editat poze cu un foarte bun raport simplitate-caracteristici. Photoscape este foarte uşor de folosit, nu ai nevoie de niciun skill, conţinând suficiend de multe caracteristici pentru a fi foarte util chiar dacă aparent pare făcut pentru copii.

Caracteristici de bază / “efecte”

Se ia una bucată imagine.  Ce pot modifica la ea cu Photoscape? Păi se pot adăuga efecte speciale (blur, efect de film, efect de poza veche, cristalizare şi multe altele) din secţiunea filtre, se poate seta contrastul şi/sau nivelarea, se poate roti, se poate redimensiona, se pot adăuga rame şi chenare, se poate face alb-negru sau inversa pe negativ. Când ceva merge prost, butonul de undo îţi stă la dispoziţie .

img

 

Inserare/Obiecte

Aici este la fel de simplu, se poate adăuga un text sau un clip-art foarte uşor. Textul se poate personaliza prin schimbarea fontului, făcându-l transparent, adăugându-i urmă sau contur, numai bun pentru un watermark sau un logo. Editarea textului se face printr-un singur click (la clip art la fel). Photoscape dispune de o colecţie impresionantă de clip art-uri  aranjate pe categorii dar se poate foarte uşor să adăugaţi un clip art sau o imagine proprie. Tot aici, se pot auăuga diverse obiecte geometrice.

Alte caracteristici

Pe lângă editor, Photoscape mai dispune şi de alte unelte speciale cum ar fi: poate foarte uşor să fie un vizualizator de poze, în secţiunile page şi combine poţi uni mai multe poze într-una singură, se pot face gif-uri animate, are un tool de screenshot-uri, un tool de colour picker (îţi spune codul HTML sau RGB al culorii pe care pui săgeata de la mouse), poate converti RAW în JPGşi poţi printa direct din Photoscape.

img

 Per total, Photoscape este unul dintre cele mai usoare programe de editat poze, fiind suficient de complex cât saai cam tot ce-ţi trebuie dar în acelaş timp uşor pentru a fii înţeles de toata lumea. Pe viitor am să prezint şi alte programe de editat poze, posibil chiar un top.

Descărcare gratis photoscape (18 mb)

Tags: cum sa editezi poze photoscape program de editat poze program de modificat poze