Cele mai bune download managere [Programe de descărcat]

Postare publicata pe data de 28 October 2012 de catre Cornel.
Un download manager (program 3rd party de descărcat) este util atunci când ai fişiere mari de descărcat, diminuând riscul ca acel fişier să se întrerupă şi să nu se descarce. Pe lânga asta, multe download managere oferă viteze superioare de download.

FlashGet este probabil cel mai bun program de descărcat, oferind o interfaţă minimalista şi multe funcţii. FlashGet se integrează cu Chrome, Opera, Firefox, IE, Netscape, Maxthon, SeaMonkey şi Avant. Printre principalele funcţii enumerăm abilitatea de a descărca un fişier din mai multe surse, protocol de bittorrent (şi încă unul foarte bun) şi un accelerator de download.

Orbit Donloader este un download manager se remarcă prin simplitate şi funcţionează cu Opera, Firefox, Internet Explorer şi Maxton, din pacate Chrome este momentan lăsat pe dinafară. Alt lucru interesant este că dispune de un tool prin care poţi verifica dacă programele tale sunt la zi.

Free download Manager este probabil cel mai cunoscut program de descărcat. Are suport şi pentru fişiere de tip torrent precum şi pentru fişierele de pe unele site-uri de streaming. De altfel, poate fi descărcat şi în versiunea portabilă, cât si în versiunea lite (în caz că nu ai nevoie de protocol de bittorrent şi convertor video). Funcţia HTML Spider poate descărca un site întreg sau anumite fişiere dintr-un site.

JDownloader este încă un download manager care se axeaza pe simplitate. Este open source şi este disponibil pe Windows, Linux şi Mac OS. Din 2009 şi până în prezent peste 15 milioane de utilizatori au descarcăt JDownloader.

Internet Download Manager nu este tocmai un program de descărcat 100% gratuit dar în ciuda limitarilor din versiunea non-premium, rămâne totuşi unul dintre cele mai bune de acest gen. Internet Download Manager se integrează bine cu orice browser (chiar şi versiunile beta) şi poate descărca videoclipuri de pe aproape orice site de streaming.

wxDownload Fast este un program de descărcat cross platform cu suport pentru resume, fişiere segmentate în mai multe părţi şi chiar descărcare de pe unele FTP-uri parolate. Din păcate, programul n-a mai fost actualizat de mult.

KGet este un program de descărcat exclusiv pentru distribuţiile de linux, cu funcţii standard şi cu o interfaţă user-friendly. Programul se integrează perfect cu browserele Firefox şi Konqueror şi este actualizat periodic ce cei de la Kde.Org.

 

Alte programe de descărcat:

Download accelerator Plus

Real Downloader

GetGo Download Manager

Download Manager Gold

 
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.