Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Program de copiat cd-uri zgariate


Chiar daca in zilele noastre maijoriatea ne luam tot ce ne trebuie de pe internet, sunt convins ca mai sunt si oameni care au o gramada de cd-uri pe acasa, multe dintre ele fiind defecte sau partial defecte.

Unstoppable copierĀ este un program pentru PC cu ajutorul caruia poti copia fisiere de pe un cd zgariat/defect. Fara un astfel de program, un fisier aflat pe partea deteriorata a cd-ului se opreste din copiere imediat, in schimb ce Unstopabble Copier incearca sa copieze cat poate de mult.

img

De asemenea, nu este nici cazul sa va asteptati la minuni, tot procersul de recperare a datelor depinde de starea cd-ului. Programul este foarte usor de folosit, tu trebuind doar sa alegi destinatia cd-ului si destinatia unde vrei sa copiezi continulul, plus ca programul este tradus in romana. In* setari* poti opta pentru o copiere mai rapida in detrimentul sanselor mai mari de a-ti recupera datele.

Descarca Unstoppable Copier (Windows si Linux)

Tags: program de copiat program de copiat cd program de copiat cd zgariate program de copiat dvd programe de copiat cd] programe utile Unstoppable copier