Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Program de contabilitate


HomeBank este un program de contabilitate gratuit cu ajutorul căruia poți ține  evidența tuturor cheltuielilor făcute. Primul lucru pe care veți dori să-l faceți este să-l treceți pe limba română mergând pe Edit, apoi Preferences, apoi să navigați pe tab-ul Interfaces și să alegeți Romanian [ro] din secțiunea language. Este necesar și un restart al programului.

img

Adăugarea unui cont este foarte simpă, trebuie doar să completați numele dumneavoastră, suma de bani și tipul contului (cash, în bancă, pe cartea de credit, etc.).

img

Se pot adăuga mai multe conturi pe parcurs, în caz că vrei să ai date sepatate despre cheltuielile cu bani cash sau cu banii de pe card, etc..Folosiți opțiunea Administrează > conturi pentru a adăuga contul creat la primul pas sau pentru a crea altul nou.  Apoi, de fiecare dată când cheltui ceva, primești salariul sau aloci o sumă de bani către ceva va trebui să mergi în secțiunea Tranzacții > Adaugă

img

Când cheltuim ceva trebuie să adăgăm “-” (minus)  înaintea sumei iar când adăugăm venituri (când vindeți ceeva, primiti salariul, etc) suma trebuie să fie pozitivă. Completați data tranzacției, pe ce anume ați dat banii, selectați o categorie (alimente, jocuri, sănătate, întreținere) și click ok. Opțional puteți să vă faceți categorii personalizate sau să le ștergeți pe cele de care nu aveți nevoie.

img

img

În concluzie, HomeBank este unul dintre cele mai bune programe de contabilitate pe care le-am testat și merită descărcat dacă ești interesat să aflii în detaliu pe ce anume ai cheltuit banii în trecut.Programul merge pe Windows, Linux și Mac Os.

 

Descarcă HomeBank

Tags: contabilitate gratuit homebank program cheltuieli program contabilitate programe de contabilitate