Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Probleme cu stingerea calculatorului in Windows 8? Iata solutia!


Nu stiu daca sunt sau au fost si altii in situatia mea, dar eu in Windows 8 aveam probleme cu stingerea  sau restartarea calculatorului pe cai normale. Am avut destula rabdare, o data chiar am dat shut down si am plecat la masa iar la intoarcere tot nu se stinsese. Cateva zile numai de la buton am stins calculatorul pana am gasit in sfarsit solutia la problema asta.

Problema era ca am un calculator mai slab (totusi ma incadrez in cerinte) iar unele aplicatii stau mai mult timp sa se inchida (acum serios, cred ca nici daca ma duceam la culcare nu gaseam calculatorul stins a doua zi). Fortand terminarea instantanee a aplicatiilor care ruleaza pe fundal, calculatorul in sfarsit se stinge normal.

P.S: Nu recomand aceste setari pentru toata lumea, doar pentru cei care au probleme cu stingerea calculatorului.

Acceseaza casuta de search (tasta windows + q), scrie gpedit.msc si click enter pentru a deschide editorul Local Group Policy.

In fila computer configuration, extinde** Administrative templates** apoi System. Acceseaza Shut Down Options iar in partea dreapta fa click dreapta + edit pe Turn off automatic termination application that block or cancel shutdown.

img

Aici bifeaza Enabled si click Apply si OK.

img

Acum incearca sa stingi calculatorul normal sa vezi daca chiar functioneaza, de acum incolo totul ar trebui sa functioneze normal.

Tags: problema shut down probleme restart calculator probleme stingere calculator setari windows 8 shut down problem stingere calculator tips and tricks windows 8