Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Pop Peeper – Client de email


Pop Peeper este un client desktop cu ajutorul căruia poţi fi la curent cu ultimele emailuri primite. Programul este complet gratuit şi este compatibil cu toate serviciile populare de email care suportă protocolalele POP3 sau Imap ca Gmail, Yahoo (doar premium), Outlook (Hotmail), Mail.com sau** Exite**.

Pop Peeper are o interfţă simplă, windows-style, şi este disponibil şi în limba română dacă la instalare la selectarea limbii alegi download şi selectezi Româna.

img

 

Dacă email-ul pentru tine înseamnă doar confirmarea unui mesaj de înregistrare pe diverse site-uri clientul din browser (webmail) ar trebui să fie suficient. Altfel, un client desktop ca Pop Peeper care rulează tot timpul în fundal şi te anunţă printr-un sunet când ai un email nou este alegerea ideală.

În  Pop peepler poţi adăuga oricât de multe conturi de email doreşti şi poţi personaliza fiecare cont cu o culoare distinctă.

img

img

Cum se adaugă un cont de email.

img

La consumul de resurse POP Peeper este aproape inexistent (în jur de 3 mb). Deschideţi task managerul, sortaţi dupa Mem Usage şi căutaţi-l jos de tot. Mai adaug şi că fiecare cont în parte poate fi protejat cu parolă în cazul în care împarţi calculatorul cu altcineva sau faptul că fiecare cont de email poate fi personalizat cu un sunet distinct.

Descarcă Pop Peeper

 

Tags: client email email gmail imap notificare email pop pop peeper program email