Poker TH – Joc gratuit de poker

Postare publicata pe data de 18 July 2012 de catre Cornel.
PokerTH este un client de poker – mai exact de Texas Hold’em (de unde şi iniţialele T.H.) – unde poţi juca atât offline (cu calculatorul), cât şi în LAN cu prietenii sau pe internet, toate jocurile fiind gratute.

Interfaţa jocului este plăcută la vedere, iar PokerTh beneficiază, ca orice alt joc de poker, de funcţii standard ca: un log cu mutările, un grafic cu şansele fiecărei combinaţii de cărţi, precum şi o opţiune de a da check/fold sau check/call any în caz că nu ai răbdare să-ţi aştepţi rândul.

Pentru a juca pe internet este necesar un cont gratuit. Se poate juca şi guest dar multe mese nu permit jucători guest din motive uşor de înţeles (jucători care pot strica cheful celorlalţi).

poker th lobby poker th menupoker th table

PokerTH este de asemenea disponibil şi pe Linux, MacOS sau Android şi niciuna dintre versiuni nu este tratată preferenţial. Opţiunile de personalizare sunt destul de diversificate, jucătorul putând să ajusteze diverse opţiuni de joc, sunetul, masa de joc, cărţile, alegerea unui avatar din calculator şi multe altele.

Descarcă Poker TH
One thought on “Poker TH – Joc gratuit de poker

  1. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.