Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Defragger – Defragmentare pc


Defragger este un program cu ajutorul căruia putem defragmenta calculatorul pentru a-l face mai rapid. Este produs Piriform, aceaşi oameni care stau în spatele unor programe ca CCleaner sau Recuva.

Programul poate defragmenta tot calculatorul, o partiţie sau un fişier individual, dar în acelaş timp dispune şi de comenzi mai avansate ca defragmentarea spaţiului liber (mai exact reorganizarea lui) sau specificarea mărimii fişierelor pentru defragmentare. Am fost client fidel Auslogics disk defrag pâna acum dar după testarea altenativelor am ajuns la concluzia că Defragger îşi merită renumele şi este într-adevăr cel mai bun şi mai complex program de defragmentare.

img

Pe lângă defragmentare, Defragger oferă şi detalii tehnice despre hard disk-ul nostru cum ar fi temperatura hard disk-ului, sănătatea lui, versiunea, seria, viteza de rotire şi aşa mai departe. La instalarea lui îl putem pune să-i ia locul programului de defeagmentare lent şi învechit integrat în Windows.

img

Defragger merge pe orice versiune de Windows mai nouă de XP şi are suport pentru limba română.

Descarcă Defragger (~ 4mb)

 

Tags: defragger defragmentare defragmentare hard defragmentare pc monitorizare temperatura piriform program de defragmentare programe utlile temperatura hard disk