PhotoWipe – Şterge o persoană sau un obiect dintr-o poză

Postare publicata pe data de 7 June 2012 de catre Cornel.
PhotoWipe este un program de modificat poze axat pe un singur lucru: înlăturarea unei persoane sau obiect dintr-o poză. Lucrul ăsta se poate face şi cu photoshop dar foarte puţină lume poate săpâni un asemenea program, în timp ce PhotoWipe este o jocă de copii.

Descărcaţi şi instalaţi PhotoWipe. Deschide programul şi mergi pe secţiunea Open a photo. Selectează poza din calculator pentru prelucrare.

photowipe
Desenaţi peste persoana sau obiectul dorit. Observaţi cum am desenat peste persoana incercuita. Dacă obiectul este mai mic, selectaţi un cerc (punct) mai mic din opţiuni. photowipe2

După ce aţi terminat de desenat, mergeţi pe opţiunea preview apoi pe quick/medium/full preview pentru a vedea cum arată poza. Aşteptaţi câteva secunde şi apăsaţi Save pentru a salva.

photowipe3

Ce-i drept, Photoshop făcea lucrul ăsta mai bine, dar pentru un program de modificat poze de 1.5 mb (faţă de 1.5 gb cât ocupă photoshop) pe care-l poate îl poate folosi oricine este destul de ok. Calitatea obiectului îndepărtat depinde şi de compelxitatea pozei, de fundal etc..

Descarcă Photo Wipe
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.