Page Rank 3

Postare publicata pe data de 5 February 2013 de catre Cornel.
S-a făcut primul Page Rank update pe 2013 iar programepc.ro a crescut la PageRank 3, un mic cadou cu două săptămâni în avans pentru aniversarea de 1 an a site-ului. Anul trecut s-au făcut 4 actualizări de pagerank, la începutul lunilor februarie, mai, august şi noiembrie şi cel mai probabil că şi anul acesta va fi la fel.

pagerank3

Pentru a vedea dacă şi site-ul tau (asta daca ai) a crescut sau a scăzut în pagerank, vizitează site-ul www.prchecker.info, tastează numele site-ului şi introdu codul captcha din imagine. googlexa

Că tot discutăm despre Google PageRank, să vă recomand o extensie bună pentru firefox care afişează în colţul browser-ului pagerank-ul şi poziţia din Alexa.com a fiecărui site deschis. Eu o folosesc zilnic pentru că mă ajută să îmi fac o părere rapidă despre popularitatea site-urilor.  [GoogAlexa]
5 thoughts on “Page Rank 3

 1. Baiatul de gasca.Star

  Felicitari, nu prea am dat mare atentie blogului pentru ca citeam altele, dar cum au inceput sa se schimbe mult, si nu mai discuta despre programe ci mai mult despre tot felul de chestii mai mult inutile decat daca nu vrei sa inveti ceva ce nu o sa iti prea fie utile.Acum vad ca blogul asta e chiar interesent, si chiar apreciez ce postezi tu. P.S nu prea imi place tema incerca sa faci ceva cu albastru merge mai bine la genul asta de bloguri. Felicitari si tineo tot asa, poate o sa ajungi departe, app cati ani ai?

  Reply
  1. Cornel Post author

   In primul rand, mersi de aprecieri si de sfaturi.
   Apoi, cred ca o sa mai las tema actuala o vreme pentru ca lumea s-a obisnuit cu ea (are si o schema de culoare pe albastru dar are cateva erori). In ultima vreme am postat ceva mai des din lipsa de timp dar si pentru faptul ca programele bune sunt destul de rare, ca asa as putea scrie si 20 de articole pe zi despre programe inutile si care nu interesaeza pe nimeni.

   Reply
 2. Baiatul de gasca.Star

  Ai dreptate cu erorile astea de la tema, am avut si eu dar ma enerva mult asa ca am shimbato.Cat despre articole mai bine mai rare si bune, decat dese si proaste.Zic asta din experienta proprie, am avut un blog unde postam ce voiam, postam rar dar de calitate, si a prins bine aveam PG4 parcam dar hsotul unde il aveam sa inchis, si nu am pornit altul.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.