Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Own3D.tv – Meciuri live din gaming


Own3D este un site cu meciuri live din gaming; Fie că vrei să înveţi de la cei mai buni sau doar îţi face plăcere să-i privesti pe altii jucând jocul tău preferat, own3d este site-ul ideal pentru gamerul de rând şi nu numai.

Jocurile predominante sunt League of Legends şi Starcraft 2 dar sunt zeci de alte jocuri de la WoW, Modern Warfare 3 şi Minecraft pâna la CS. De asemenea sunt live şi competitiile importante din gaming, o listă cu viitoarele evenimente este afişată în sidebarul din dreapta,  iar dacă nu eşti în faţa calculatorului când se joaca un meci anume poţi oricând să răsfoieşti arhiva pentru a vedea înregistrearea meciului respectiv.

img

O cameră de chat este disponibilă pentru a conversa cu ceilalti privitori iar dacă ai un net decent poţi vedea meciul în HD. Ce-mi place la site-ul ăsta este că jocurile sunt comentate  (de cele mai multe ori de cel care filmează în joc)  în acest fel învătând lucruri şi strategii noi . Comentariul în limba engleză nu este o problemă pentru majoritatea gamerilor dar sunt şi jocuri comentate în limba româna dacă ştii unde să cauţi.

 

Tags: competitii live gaming jocuri live league of legends live meciuri live own3d