Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

OverWolf - stai pe internet, chat sau reţele sociale in timp ce te joci


 

OverWolf este un program gratuit pentru Windows care te lasă să deschzi un browser, un client de chat sau un widget de reţea socială/email în timp ce te joci.

Clientul este compatibil cu foarte multe jocuri şi periodic se adaugă suport pentru jocuri noi. Lista jocurilor suportate de OverWolf.

Am deschis şi eu un browser şi un widget facebook peste League of Legends şi chiar a mers ok. Se poate seta transparenţa pentru a fi atent şi la joc si la net în acelaş timp. De asemenea, orice widget se poate redimeniona sau muta după bunul plac.

img

Pentru a deschide/închide/ascunde un widget avem în stânga un meniu care se extinde când dai click pe el (un semicerc negru) sau şi mai simplu, se pot folosi shortcut-uri. Ctrl+shift+B deschide sau închide browser-ul, Ctrl+shift+F deschide sau închide widget-ul de facebook şi tot aşa. Exista o secţuine numita hotkeys unde poţi vedea şi restul scurtăturilor.

OverWolf are suport pentru TeamSpeak pentru a comunica cu coechipierii într-un joc si de asemenea are opţiunea de a înregistra video sau a face un screenshot în joc.

Per total OverWolf este tot ce şi-ar putuea dori un gamer dar sunt şi minusuri, pe sisteme mai slabe se mişcă cam greu, recomand să-l încercaţi doar dacă aveţi de la 2 Gb de rami în sus. Pentru a putea rula OverWolf ai nevoie de .net framework service pack 1

Descarcă OverWolf.

Tags: browser facebook inregistreaza video jocuri overwolf screenshot skype teamspeak