Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

ObjectDock - QuickLaunch-ul de pe Mac OS in Windows Xp, Vista şi 7


QuickLaunch-ul în Windows este spaţiul acela din stânga jos unde adaugi câteva scurtături la programele folosite mai des. Mac OS are si el o chestie numita tot QuickLaunch dar care, să recunoaştem, este mult mai *“cool”, mai *util şi mai arătos decât cel din Windows. Numai animaţia aia când treci săgeata de la mouse peste iconuri te face să fii invidios că nu ai un Mac.

ObjectDock este un program pentru windows (gratuit) care îţi aduce Quick-Launch-ul de pe Mac OS. Îmi place mult că este foarte asemănător cu cel din Mac OS şi pe lângă iconurile noastre putem adăuga în quick launch şi alte gadget-uri precum ceas, calendar, indicator de baterie sau vremea.

img

Putem ascunde taskbar-ul din windows pentru o experienţa mai autentică, iar ObjectDock se ascunde automat când folosim aplicaţii full screen urmând să fie vizibil din nou când punem săgeata de la mouse în subsolul desktop-ului. Programele care rulează au o săgeată albă sub ele.

Aplicaţia nu este un mare mâncator de resurse dar pentru cei mai pretenţiosi se poate seta calitatea iconurilor şi animaţiilor pe low pentru un consum de resurse şi mai mic.

img

Descarcă ObjectDock (20 Mb kitul / 31 Mb instalat)

Tags: mac os objectdock programe utile quick launch