Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Ninite - Instalează toate aplicaţiile dorite cu un singur click


După ce (re)instalezi Windows-ul trebuie să bagi iar zeci de programe, programe care durează ceva timp să le descarci şi să le instalezi pe fiecare în parte.

Cu Ninite acest lucru este posibil făra nici un efort. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe Ninite.com şi să selectezi programele de care ai nevoie. Nu este nevoie de niciun cont. Programele sunt aranjate pe categorii iar pentru a te scuti de liste lungi de mii de programe, Ninite conţine doar cele mai bune programe din domeniul lor, 80 în total.

img

După ce ai selectat toate programele click jos de tot pe ****Get Installer.

Descarcă şi rulează Ninite. Fă-ţi de lucru câteva până se instalează toate programele selectate de tine. Nu trebuie să dai next next la fiecare program în parte, se ocupă Ninite de tot, tu trebuie doar să aştepţi.

img

Bineînţeles, Ninite va instala întodeauna ultima versiune a fiecărui program în parte şi ştie dacă ţi se potriveşte mai bine versiunea pe 32 de biţi sau cea de 64 . Dacă păstrezi installer-ul şî îl rulezi din nou după câteva zile/săptămâni, va actualiza toate programele la ultima versiune.

Tags: instalare programe ninite programe gratuite programe pc