neoSearch – Găseşte orice fişier din calculator sau din reţea foarte rapid

Postare publicata pe data de 2 April 2012 de catre Cornel.
V-aţi plictisit se search-ul default din windows care este greoi şi funcţiuonează în mai mulţi paşi? neoSearch este un propriul motor de căutare local, găseşte instant orice fişier din calculatorul tău sau reţeaua de calculatoare. 

Principiul de funcţionare este similar cu cel după Google.com, cauţi ceva şi pe măsura ce tastezi îţi apar sugestii de căutare.

La prima deschidere trebuie să scanaţi toate fisierele pentru o indexare mai rapidă. Durează în jur de 1 minut, depinde de mărimea hardului.

neosearch scanDupă indexare completă, profitaţi. Tastează şi fii uluit cum neoScan autocompleatează instant. Nu mai sunt multe de spus, totul este atât de intuitiv că până şi un copil de 8 ani se poate descurca cu neoSearch fără nicio instrucţiune.neosearch searchNeoSearch caută şi fişierele din reţea, doar folderul care ţi-a fost sharuit.  Programul se poate programa pentru re-indexare în options > index, dar se poate reindexa  şi manual. Nu este nevoie să fie pornit tot timpul, deschideţi neoSearch doar când aveţi nevoie de el.

Descarcă neoSearch

 
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.