Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Mp3gain - Ajustează melodiile pentru a avea toate acelaş nivel de volum


Sunt convins că mulţi dintre noi suntem deranjaţi de diferenţele de volum dintre două melodii consecutive. Este chiar frustrant când o melodie se aude normal iar următoatea aproape că te asurzeşte, sau când o melodie se aude atât de încet încât trebuie să ridici volumul.

Mp3gain este un program care normalizează volumul oricărei melodii. Nu normalizează o melodie în funcţie de melodia precedentă, ci analizează nivelul de zgomot pentru a schimba volumul melodiei la nivelul optim pentru urechile noastre. De asemenea, nu se pierde din calitatea melodiei.

Pentru a ajusta volumul unei melodii click pe Add file(s), iar dacă vrei să ajustezi un folder sau toată muzica click pe Add folder. Click pe Track Gain şi o să observaţi că volumul melodiilor o să se schimbe pe undeva pe la 88%. Atenţie, o melodie nu trebuie să fie selectată, toate melodiile care sunt în Mp3gain o să fie “schimbate”.

img

În caz că nu sunteţi mulţumiţi, melodiile se pot schimba la loc. Introduceţi melodiile pe care vreţi să le schimbaţi la loc, apăsaţi CTRL+A pentru a selecta toate melodiile şi click pe undo gain changes.

O funcţie de normalizare are şi playerul Aimp, care nu este foarte precisă dar este mai bine decât nimic.

Tags: mp3 mp3gain muzica program muzica