Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

MiniLyrics – Plugin pentru versuri melodii


Când asculţi o melodie care îţi place, este normal să te interesezi de versurile acelei melodii. Sunt site-uri specializate ca versuri.ro, absolutelyrics.com sau metrolyrics.com dar versurile sunt la multe click-uri distanţă.

MiniLyrics este un plugin pentru toate playerele audio, de la Winamp, până la Media Player Classic care redă versurile melodiilor. La instalare o să-ţi detecteze toate media playerele instalate, lăsându-te pe tine să alegi la ce player audio vrei pluginul.

img

Pluguinul porneşte automat, dacă nu, îl puteţi deschide şi manual ca program separat. De fiecare dată când shimbi melodia, MiniLyrics “reacţionează” în timp real. Bineînţeles că este nevoie de o conexiune la internet pentru a descărca versurile. Din păcate la melodiile cu tagurile modificate aiurea nu o să găsească versuri. Dând click pe desktop, pluginul o să se îmbine cu fundalul.

img

Pluginul se poate personaliza  prin schimbarea temei sau mărirea fontului, precum şi stilul versurilor. Un lucru tare este că pluginul stă deasupra aplicaţiilor (nu cele full screen), putând admira versurile discret într-un colţ în timp ce stai pe internet. Aplicaţia este disponibilă şi pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

img

Descarcă MiniLyrics

Tags: lyrics winamp plugin minilyrics plugin versuri versuri melodii