MiniLyrics – Plugin pentru versuri melodii

Postare publicata pe data de 5 May 2012 de catre Cornel.
Când asculţi o melodie care îţi place, este normal să te interesezi de versurile acelei melodii. Sunt site-uri specializate ca versuri.ro, absolutelyrics.com sau metrolyrics.com dar versurile sunt la multe click-uri distanţă.

MiniLyrics este un plugin pentru toate playerele audio, de la Winamp, până la Media Player Classic care redă versurile melodiilor. La instalare o să-ţi detecteze toate media playerele instalate, lăsându-te pe tine să alegi la ce player audio vrei pluginul.

Pluguinul porneşte automat, dacă nu, îl puteţi deschide şi manual ca program separat. De fiecare dată când shimbi melodia, MiniLyrics “reacţionează” în timp real. Bineînţeles că este nevoie de o conexiune la internet pentru a descărca versurile. Din păcate la melodiile cu tagurile modificate aiurea nu o să găsească versuri. Dând click pe desktop, pluginul o să se îmbine cu fundalul.

Pluginul se poate personaliza  prin schimbarea temei sau mărirea fontului, precum şi stilul versurilor. Un lucru tare este că pluginul stă deasupra aplicaţiilor (nu cele full screen), putând admira versurile discret într-un colţ în timp ce stai pe internet. Aplicaţia este disponibilă şi pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

Descarcă MiniLyrics
2 thoughts on “MiniLyrics – Plugin pentru versuri melodii

    1. Cornel Post author

      Mersi de recomandare, dar nu-i acelasi lucru. Pe youtube melodiile sunt la o calitate audio destul de slaba comparativ cu melodiile din calculator

      Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.