Mega Video Covertor – Program de convertit fişiere video

Postare publicata pe data de 3 May 2013 de catre Cornel.
Atunci când nu poţi rula un format video anume ai două opţiuni: convertirea în alt format mai accesibil sau instalarea unui program care oferă suport nativ pentru formatul respectiv. Ambele metode sunt bune, dar astăzi am să vă prezint un program care poate converti un video în orice alt format doreşti, Mega video Convertor.

La instalare este indicat să selectaţi Advanced şi să deblocaţi cele 3 opţiuni pentru a evita schimbarea motorului de căutare predefinit, schimbarea homepage-ului şi instalarea unui toolbar. După apăsarea butonul decline, pentru că nu aveţi nevoie de Chica Password Manager, programul este gata de folosire.

delta toolbar delta toolbar2

Interfaţa programului este una Metro-style (Windows 8) iar singurele setări de care dispune sunt cele 16 scheme de culori. Pentru a începe conversia trebuie să tragi un fişier video în program.

Mega video converter are două moduri: Default Mode şi Expert Mode. Default mode se foloseşte în mare parte dacă vrei să optimizezi fişierul video pentru telefoane sau tablete. Daca device-ul tău nu e pe listă poţi alege unul asemănător sau poţi selecta Add template pentru a-l adăuga manual.

mega video convertor

În Modul Expert alegi manual toate datele conversiei (formatul video, codecul video şi audio, cadrele pe secundă, calitatea audio sau rezoluţia).

mega video convertor2

Apăsarea butonului Start începe conversia iar timpul de aşteptare este afectat de configuraţia calculatorului tău. Programul ocupă 16 MB şi rulează pe orice versiune de Windows mai nouă de 2000.

Descarcă Mega Video Converter
One thought on “Mega Video Covertor – Program de convertit fişiere video

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.