Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Mega Video Covertor - Program de convertit fişiere video


Atunci când nu poţi rula un format video anume ai două opţiuni: convertirea în alt format mai accesibil sau instalarea unui program care oferă suport nativ pentru formatul respectiv. Ambele metode sunt bune, dar astăzi am să vă prezint un program care poate converti un video în orice alt format doreşti**, Mega video Convertor.**

La instalare este indicat să selectaţi Advanced şi să deblocaţi cele 3 opţiuni pentru a evita schimbarea motorului de căutare predefinit, schimbarea homepage-ului şi instalarea unui toolbar. După apăsarea butonul decline, pentru că nu aveţi nevoie de Chica Password Manager, programul este gata de folosire.

img

Interfaţa programului este una Metro-style (Windows 8) iar singurele setări de care dispune sunt cele 16 scheme de culori. Pentru a începe conversia trebuie să tragi un fişier video în program.

Mega video converter are două moduri: Default Mode şi Expert Mode. Default mode se foloseşte în mare parte dacă vrei să optimizezi fişierul video pentru telefoane sau tablete. Daca device-ul tău nu e pe listă poţi alege unul asemănător sau poţi selecta Add template pentru a-l adăuga manual.

img

În Modul Expert alegi manual toate datele conversiei (formatul video, codecul video şi audio, cadrele pe secundă, calitatea audio sau rezoluţia).

img

Apăsarea butonului Start începe conversia iar timpul de aşteptare este afectat de configuraţia calculatorului tău. Programul ocupă 16 MB şi rulează pe orice versiune de Windows mai nouă de 2000.

Descarcă Mega Video Converter

Tags: converteste video convertire filme convertire video convertor video mega video convertor