Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

League of Legends - Joc multiplayer gratuit


League of Legends este probabil cel mai jucat joc online la nivel Global şi este unul dintre puţinele jocuri MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). La acest lucru a contribuit şi faptul că este gratuit sau că se adaugă conţinut săptămânal. Este tradus şi în limba română, de la meniu pâna la vocile campionilor sau tutoriale.

Pe scurt: Se ia două echipe de 5vs5 sau 3vs3, fiecare jucător controlând un campion, scopul fiind înaintarea în baza inamicului şi distrugearea unui obiect numit nexus.

Pentru a ajunge la nexus, trebuie să domini una dinte cele trei poteci (sau cărări).  Pentru a domina o potecă trebuie să distrugi cele 3 turnuri (sunt 3 pe fiecare potecă, 9 în total), turnuri care sunt apărate de echipa adversă şi de monştrii neutrii care se plimbă constant pe cele 3 cărări. Avansezi omorând cât mai mulţi monştrii neutrii ai adversarului.

img

De obieci se împart sarcinile: unul pe mijloc, doi sus şi doi jos. Poţi părasi temporar poteca ta pentru a depăşi numeric un adversar (gank) dar dacă eşti plecat prea mult rişti ca adversarul să domine poteca pe care o ai ca responsabilitate. Se pune mult accentul pe lucrul în echipă.

 

Sunt peste 100 de campioni diferiţi cu abilitaţi unice. Fiecare campion are o abilitate de atac de bază şi 4 abilitaţi speciale unice. Omorând monştrii neutrii sau campionii adverşi câştigi bani, bani cu care poţi cumpăra chestii ca armură, putere de atac mai mare, viteza mai mare, poţiuni, etc.

Campionii sunt de mai multe feluri:

 

Jocul nu este pay to win ca altele. Poţi cumpăra cu bani doar skin-uri vizuale. Despre League of legends sunt multe de spus. Extrem e multe. Pare un joc la care îţi spui: “e prea complicat, n-am cum sa învăţ aşa ceva” dar nu este. Trebuie să jucaţi pentru a vă face o idee mai bună. Urmăriţi şi filmuleţul de mai jos.

[ League of Legends ]

Tags: jocuri online league of legends liga legendelor lol lol romania moba