Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Kuvva – Un wallpaper pe desktop zilnic. Automat


Kuvva este un program care îţi schimbă imaginea de pe desktop automat  în fiecare zi. Nu neapărat este o mare greutate să schimbi manual wallpaperul dar este altceva când eşti luat prin surprindere cu un wallpaper nou. Este necesară o conexiune la internet deoarece programul descarcă wallpaperul de pe internet, nu schimbă imaginea din colecţia ta personală.

Programul promovează artiştii/fotografii, în fiecare săptămână fiind disponibilă creaţia unui artist nou. De asemenea, poţi schimba imaginea şi manual, dar este de menţionat că trebuie să aşteptaţi câteva secunde pentru ca imaginea să se descarce.

img

Kuvva poate de asemenea să-ţi schimbe automat fundalul paginii personale de twitter (tot zilnic). Alta opţiune interesantă este aceea de a “şerui” wallpaperul curent pe twitter direct din aplicaţie (opţiunea tweet this wallpaper).

Programul  este disponibil şi pentru Mac. Singurul lucru deranjant (pentru mine) este consumul de 20 de mb de rami, nejustificaţi pentru un program care nu are nimic de făcut în afara celor 10 secunde pe zi necesare pentru descărcarea şi aplicarea pe unui wallpaper pe desktop.

Descarcă Kuvva 

Tags: download wallpaper desktop fotografii profesionale kuvva wallpaper desktop walpaper