Juice – Manager de podcasturi

Postare publicata pe data de 13 July 2012 de catre Cornel.
Juice este un program pentru pc care descarcă automat toate podcasturile favorite imediat ce noi episoade sunt puse online.  Programul dispune atât de un catalog cu cele mai populare podcasturi, cât şi de o opţiune de a adăuga manual prin feed RSS toate podcasturile favorite.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu acest termen, un podcast este o serie de înregistrari audio care sunt disponibile doar pe internet.

Eu am vreo câteva podcasturi pe care le ascult în mod regulat şi trebuie să recunosc că până acum îmi era destul de incomod să vizitez toate site-urile acelea manual. Juice poate verifica la pornire dacă sunt podcasturi noi dar poate şi să fie programat să verifice la un interval anume.

podcast1
Dacă este să excludem podcasturile posturilor de radio, poţi număra pe degetele de la mâini celelalte podcasturi în limba română. Totusi, sunt milioane de podcasturi interesante pentru cunoscătorii de limba engleză din care putem alege.

podcast2
Juice este complet gratuit şi este disponibil şi pe Mac sau Linux (sub numele de iPodder) iar resursele consumate sunt foarte mici. Este posibil ca utilizatorii de Windows Vista, 7 sau 8 să fie nevoiţi să ruleze programul în Xp compatibility mode.

Descarcă Juice
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.