Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Jocuri cu Zombie


Interesul pentru jocurile cu zombie a crescut foarte mult în ultima vreme, mai ales după vizionarea unor filme şi seriale de succes ca The Walking Dead, Warm Bodies, ZombieLand sau Dawn of the Dead.

Pentru care vor să se pună în locul supravieţuitorului care se luptă cu invazia de zombie, am creat acest top al celor mai bune jocuri cu zombie pentru PC. Fiecare joc are link către pagina oficială de Steam de unde puteţi afla mai multe detalii sau vizualiza poze şi gameplay-uri video.

1. The Walking dead – The Game (2012)

img

Dacă eşti în căutare de jocuri cu zombie trebuie neapărat să încerci acest joc împărţit în 5 episoade. Întâmplător sau nu, The Walking Dead făcut de TellTale a câştigat marele premiu pentru cel mai bun joc al anului 2012, ceea face un joc care trebuie butonat indiferent că eşti fanul jocurilor cu zombie sau nu. Jocul cere un procesor dual core de 2 ghz, o placă video de 1 gb şi 3 gb de rami.

2. Left for dead şi Left for Dead 2 (2008 şi 2009)

img

Două jocuri cu zombi excelente făcute de creatorii lui Counter Strike, Portal şi Half Life, în care eşti pus în pielea unuia din cei 4 supravieţuitori care se luptă cu hoarda de zombie. Serverele de multiplayer sunt destul de populate, putând să joci de partea ambelor tabere. Pentru a juca accest joc ai nevoie de un procesor single core de 3 ghz, o placă video mai bună decât ATI x800/nVidia 6600 şi 1.5 GB de rami.

3. Plants vs Zombies (2009)

img

Cum mai mult ca sigur mai toată lumea ştia de primele două din listă, Plants VS Zombies s-ar putea să fie ceva nou. Este un joc 2D de strategie de tip tower defence în care trebuie să împiedici un grup de zombie să-ţi  plantele. Are mai multe moduri de joc şi o rejucabilitate destul de mare (vei vrea să faci toate trofeele).  Cerinţele pentru a rula acest joc sunt ceva mai mici, având nevoie de un procesor Single Core de 1.7 Ghz, 1 Gb de rami şi orice tip de placă video.

4. Dead Rising 2 (2010)

img

Este un action-adventure open world în care ai ca scop îndeplinirea unor misiuni ca salvarea unor oameni înconjuraţi de hoarda de zombie. Pentru acest joc ai nevoie de procesor Dual Core de 2.6 Ghz, o placă video mai bună ca GeForce GTS 250 sau Radeon HD 3870 şi 3 gb de rami.

5. Killing Floor (2009)

img

Acest joc cu zombie a început ca un mod pentru Unreal tournament 2004 dar acum este un joc de sine stătător. Peste un milion de oameni au cumpărat acest FPS în care trebuie să împuşti zombii, zombii care pe parcurs ce avansezi în joc sunt din ce în ce mai mulţi şi mai dificil de doborât. Jocul necesită un procesor single core de 2.4 Ghz, o placă video de 128 cu pixel Shader 2.0 şi 2 Gb de rami. Este disponibil şi pe Mac sau linux.

Alte Jocuri Cu Zombie pentru PC:

Tags: dayz dead rising 2 jocuri jombi jocuri zombie killing floor left for dead 2 the walking dead zombi games zombie games