Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

8 jocuri online extrem de dificile


Dacă îţi plac jocurile în flash şi vrei o provocare adevărată te invit să arunci o privire peste jocurile de mai jos. Te avertizez că jocurile sunt inuman de grele aşa că încearcă cât mai mult posibil să nu te răzbuni pe tastatură.

1. Athletics (QWOP)

Un joc în care controlezi mâinile de la tastele Q W şi picioarele de la O P. În teorie pare uşor dar imediat cum începi să-l joci o să-ţi dai seama că treaba nu stă chiar aşa, athetul nostru fiind foarte împiedicat şi de multe ori va cădea secerat înainte de a trece linia de start. Jocul nu-i imposibil de bătut, dar mi-a luat vreo 15 minute să stau în poziţie de şpagat şi să avansez cei 100 de metrii cu viteza melcului.

img

2. Jeu chiant

Trebuie “doar” să ţii mingea mică pe platforma mică în timp ce contrabalansezi bila mai mare pe platforma mare. Totul se face din mouse iar dacă reuşiţi să rezistaţi mai mult de 10 secunde aveţi tot respectul meu.

img

3. Multitasking 2

Jocul ăsta e inuman de greu, cum poate cineva să se concentreze să evite bulina roşie din săgeţi în timp ce în celălalt colţ trebuie să fie concentrat la maxim să apese A şi D?

img

4. Primitive Pattern

Trebuie să bifezi cele nouă puncte în aşa fel încât să ghiceşti a 2-a cea mai poplară ordine aleasă de jucătorii dinaintea ta. Sunt doar vreo 500 de combinaţii posibile.

 

img

5. Morplee

Morplee constă în terminarea consecutivă a zecilor de joculeţe ca spargerea unei sticle sau răspunderea unei întrebări. Joculeţele nu sunt grele dar limita de timp este adversarul tău numărul 1.

img

6. Tail

Scopul jocului este să controlezi coada din stânga (tastesle A D) pentru a evita punctele roşii şi coada din dreapta (tastele săgeţi stânga – dreapta) pentru a colecta punctele verzi. Binreînţeles, în acelaş timp.

img

7. Scary maze

Un joc care necesită o precizie în mânuirea mouse-ului destul de mare. Trebuie să treci cu săgeata de la mouse prin labirint fară să atingi pereţii. Nivelele vor deveni din ce în ce mai dificile şi cred ca o să vă împrieteniţi destul de mult cu meniul de start.

img

8. Chase goose 2

În jocul ăsta eşti o gâscă ce fuge de un balaur. Trebuie doar să sari peste nişte obstacole. A da, uitasem… butonul de sărire se schimbă de fiecare dată aşa că aveţi un timp destul de scurt de la vederea butonului şi căutarea lui pe tastatură.

img

Tags: joculete jocuri jocuri browser jocuri clasice jocuri dificile jocuri grele qwop