Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Jocuri - Cel mai mic preț


Cei care nu-și permit jocuri la preț întreg nu prea au ce face decât să vâneze site-urile de reduceri. 3 site-uri utile pentru a găsi cel mai mic preț și/sau ofertele curente sunt:

IsThereAnyDeal îți oferă prețul curent pentru jocul dorit de pe mai multe site-uri, dar și cel mai mic preț înregistrat vreodată. În acest fel, vei ști că ai găsit o oferta bună când jocul nu a fost în trecut mai ieftin de atât (sau la un preț destul de apropriat).

img

Cheapshark iți oferă o privire de ansamblu asupra celor mai bune oferte de pe cele mai importante site-uri. Jocurile sunt sortate după sistemul de ranking Cheapshark, unde fiecare ofertă primește o notă de la 1 la 10 în funcție de procentajul de reducere, cât de nou este jocul sau nota metacritic.

img

**
Humble Bundle** – sau motivul pentru care trebuie să lista mea de jocuri Steam necesită scroll – oferă săptămânal un pachet de 5-6 jocuri la prețul de doar 1 dolar. Un nou Humble Bundle apare odată la două săptămâni, miercurea, dar avem și un al 2-lea bundle, Humble Weekly Bundle, care apare în fiecare săptămână în ziua de joi. Ambele la ora 9 seara. 

img

Tags: cheapsharh humblebundle isthereanydeal oferte jocuri reduceri jocuri