Integrame online

Postare publicata pe data de 22 February 2012 de catre Cornel.
Am descoperit recent IntegrameOnline.Ro  surfând pe net în căutarea unui site în care să pot dezlega integrame online în limba română, fiind plăcut surprins să vad că este cineva care tratează serios această nişa.  Integramele sunt sortate pe gradul de dificultate, de la cele pentru copii pâna la cele pentru experţi, site-ul punându-ţi la dispoziţie câteva mii de integrame (în fiecare zi se adauga integrame noi). 

Primeşti puncte pentru fiecare integramă rezolvată corect şi concurezi cu alţii prin intermediul  câtorva clasamente ca hall of fame-ul general sau cine termină mai repede o integramă individuală. Se poate şi trişa puţin deoarece cronometrul porneşte când scrii prima literă.

Un lucru interesant este  că site-ul iţi pune la dispoziţie un dictionar ca să nu te mai oboseşti să cauţi pe google răspunsurile, nu este tocmai corect să apelezi la asemenea metode dar ăsta este preţul pe care trebuie să-l platesti  încercând să rezolvi integrame cu atotştiitorul internet în faţă. Alt ajutor este opţiunea verifică greseli (alt ajutor în plus pe care nu-l ai la îndemăna la integerama clasică) care îţi marchează cu roşu răspunsurile greşite.
One thought on “Integrame online

  1. Pingback: Un pic de…integrame « Bigbadsheep's Blog

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.