Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Integrame online


Am descoperit recent IntegrameOnline.Ro  surfând pe net în căutarea unui site în care să pot dezlega integrame online în limba română, fiind plăcut surprins să vad că este cineva care tratează serios această nişa.  Integramele sunt sortate pe gradul de dificultate, de la cele pentru copii pâna la cele pentru experţi, site-ul punându-ţi la dispoziţie câteva mii de integrame (în fiecare zi se adauga integrame noi). 

img

Primeşti puncte pentru fiecare integramă rezolvată corect şi concurezi cu alţii prin intermediul  câtorva clasamente ca hall of fame-ul general sau cine termină mai repede o integramă individuală. Se poate şi trişa puţin deoarece cronometrul porneşte când scrii prima literă.

Un lucru interesant este  că site-ul iţi pune la dispoziţie un dictionar ca să nu te mai oboseşti să cauţi pe google răspunsurile, nu este tocmai corect să apelezi la asemenea metode dar ăsta este preţul pe care trebuie să-l platesti  încercând să rezolvi integrame cu atotştiitorul internet în faţă. Alt ajutor este opţiunea verifică greseli (alt ajutor în plus pe care nu-l ai la îndemăna la integerama clasică) care îţi marchează cu roşu răspunsurile greşite.

Tags: anagrame integrame integrame online integrame pentru copii integrame pentru incepatori integrame usoare rebus