InoReader – Cea mai bună alternativă la Google Reader

Postare publicata pe data de 31 August 2013 de catre Cornel.
După închiderea lui Google Reader, am renunțat complet la a mai citi feed-uri RSS deoarece nicio alternativă n-a fost pe placul meu (chiar dacă se lansau 2-3 pe zi). Asta până am descoperit InoReader.

InoReader este în momentul de față cea mai bună alternativă la Google Reader. Mă bucur că în sfârșit a înțeles cineva de ce are nevoie un RSS Reader bun:  un timp de încărcare foarte scurt, o interfață minimalistă cu un font ușor de citit și să fie foarte personalizabil. Pe scurt, e cea mai reușită clonă de Gogle Reader.

inoreader1
InoReader se poate personaliza destul de mult. Pentru început, avem la dispoziție 11 teme. În meniul Preferences avem zeci de opțiuni cu care putem schimba cam orice: tipul și mărimea fontului, setarea unui sunet când ai feed-uri noi, ascundere imagini, dezactivarea tuturor opțiunilor care țin de rețele sociale, și multe altele.

ino2 ino3

Alte lucruri care merită menționate sunt faptul că avem posibilitatea de a ne importa feed-urile din alt reader, site-ul se redimensionează după rezoluția monitorului (responsive) și în curând va primi o interfață în limba română. Site-ul se poate accesa la adresa www.InoReader.com

InoReader
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.