HotCorners – Lansează programe mutând săgeata într-un colţ

Postare publicata pe data de 24 October 2012 de catre Cornel.
HotCorners este un program pentru PC care adaugă câteva funcţionalităţi utile sistemului de operare. Poţi seta ca atunci când pui săgeata de la mouse într-unul din colţuri să deschidă un program anume, să arate desktopul, să intre în stand by, să minimizeze sau să închidă fereastra curentă.

Pentru a seta aceste lucruri trebuie să deschidem HotCorners şi să alegem acţiunea dorită, respectiv colţul corespunzător. Pe lângă cele câteva acţiuni prestabilite, cu opţiunea Run poţi alege orice executabuil sau fişier din calculator.

Opţiunea Mouse Moove nu este la fel de utilă deoarece sunt necesare două taste în plus. Trebuie apăsată Tasta Windows + X pentru a muta săgeata de la mouse în centru, apoi să muţi săgeata într-o direcţie (sus, jos, stânga, dreapta) pentru a executa comanda dorită.

Pentru a nu te trezi că deschizi accidental programe mutând sageata de la mouse involuntar intr-unul din colţuri, poţi seta un timp mai mare de răspuns din Settings. 

 

Hotcorners nu se bagă singur la startup, va trebui să faceţi asta manual (din settings) dacă plănuiţi sa-l folosiţi. Programul rulează pe Xp, Vista  şi 7.

Descarcă HotCorners

 
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.