Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Hamachi – Retea LAN virtuala pentru jocuri multiplayer


Unele jocuri pentu PC nu au multiplayer si pot fi jucate doar in retea, adica prin LAN. Pentru a putea juca un astfel de joc cu un prieten care nu este conectat la aceasi retea ca si noi, se pot folosi diferite programe.

Hamachi este un program care creaza o retea LAN virtuala, astfel putem juca jocuri ca Fifa, Need fos Speed, Heroes 3 etc… cu un prieten, folosind optiunea LAN sau Direct IP din joc.

Pentru a crea o retea noua, mergem in meniul Network, selectam Create a new network si alegem numele si parola. Numele retelei trebuie sa fie unic, deci alegeti ceva ca fifa_andrei2009 ca numele retelei.
Pentru a ne conecta la o retea noua creata de altcineva, mergem in meniul network, alegem optiunea Join an existing network si scriem numele retelei si parola.

img

Daca folosim optiunea Connect to IP, nu va fi folosit IP-ul tau real, ci IP-ul din Hamachi (apare in Hamachi). De exemplu, daca ar vrea cineva sa joaca FIFA cu mine, ar trebui sa se conecteze la o retea creata de mine (in imaginea de mai sus) si sa foloseasca ip-ul 5.79.175.55 in joc.

Descarcă Hamachi 

Tags: fifa in retea hamachi hamachi download jocuri in retea jocuri lan nfs in retea retele hamachi