Programe PC

Descarca programe PC gratuite.

Grooveshark – Muzică online


GrooveShark este un site web unde poţi asculta muzică online. Gama de melodii este foarte mare (peste 15 milioane) iar calitatea audio este decentă. Chiar dacă Grooveshark are în jur de 40 de milioane de utilizatori, crearea unui cont nu este obligatorie ca în cazul altor servicii de genul acesta, singurul dezavantaj fiind că nu poţi salva playlisturi.

Poţi începe prin a căuta o melodie, artist sau album direct din căsuţa de search sau poţi naviga printre cele mai populare melodii sau genurile muzicale. În partea de jos ai lista de redare, listă în care poţi adăuga oricât de multe melodii sau albume ce vor rula una după alta (sau aleatoriu). Interfaţa este simplistă, Grooveshark fiind un site cu care oricine se poate acomoda foarte uşor.

 

img

Cei care nu sunt tocmai simpatizanţii muzicii în browser pot opta pentru WinGrooves, un client desktop Grooveshark. Programul este o portare a paginii web grooveshark, deosebirile fiind practic inexistente. Totuşi, WinGrooves are şi el defectele lui, unul dintre el fiind că este un măncător de resurse umpic cam mare.

Grooveshark – Site web

Descarcă WinGrooves

Tags: grooveshark grooveshark.com muzica online muzica online gratis